Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2017. Április 24. 07:19, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Margot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Margot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Margot Robbie ausztrál színésznő játssza I. Erzsébet királynőt a Mary Queen of Scots (Mária, a skótok királynője) című történelmi filmben.

A Focus Features és a Working Title produkciójában készülő dráma címszerepét Saoirse Ronan (A Grand Budapest Hotel) kapta. A filmet a Laurence Olivier-díjas brit színházi rendező, Josie Rourke rendezi. A forgatókönyvön Beau Willimon, a Kártyavár alkotója dolgozik John Guy The True Life of Mary Stuart (Start Mária valódi élete) című könyve alapján.

Amennyiben a forgatás zöld utat kap, a felvételek még idén elkezdődnek a Variety.com értesülése szerint.

Robbie korábban a Suicide Squad - Öngyilkos osztag és A Wall Street farkasa című filmekkel hívta fel magára a figyelmet. A hollywoodi lap értékelése szerint a történelmi dráma jól jöhet a Focusnak a következő Oscar-szezonban.

A 26 éves Robbie jelenleg a Fox Searchlight Goodbye Christopher Robin című filmjében szerepel, a Micimackó szerzője, A. A. Milne feleségét alakítja. A színésznő mostanában fejezte be az I, Tonya forgatását, amelyben Tonya Harding amerikai műkorcsolyázót játssza.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,