Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Április 24. 07:19, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Margot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Margot Robbie játssza Erzsébet királynőt egy új történelmi filmben

Margot Robbie ausztrál színésznő játssza I. Erzsébet királynőt a Mary Queen of Scots (Mária, a skótok királynője) című történelmi filmben.

A Focus Features és a Working Title produkciójában készülő dráma címszerepét Saoirse Ronan (A Grand Budapest Hotel) kapta. A filmet a Laurence Olivier-díjas brit színházi rendező, Josie Rourke rendezi. A forgatókönyvön Beau Willimon, a Kártyavár alkotója dolgozik John Guy The True Life of Mary Stuart (Start Mária valódi élete) című könyve alapján.

Amennyiben a forgatás zöld utat kap, a felvételek még idén elkezdődnek a Variety.com értesülése szerint.

Robbie korábban a Suicide Squad - Öngyilkos osztag és A Wall Street farkasa című filmekkel hívta fel magára a figyelmet. A hollywoodi lap értékelése szerint a történelmi dráma jól jöhet a Focusnak a következő Oscar-szezonban.

A 26 éves Robbie jelenleg a Fox Searchlight Goodbye Christopher Robin című filmjében szerepel, a Micimackó szerzője, A. A. Milne feleségét alakítja. A színésznő mostanában fejezte be az I, Tonya forgatását, amelyben Tonya Harding amerikai műkorcsolyázót játssza.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.