Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. November 09. 11:09, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti

Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőre

Mariah Careyt szexuális zaklatással vádolja volt testőre

Szexuális zaklatás miatt akar pert indítani volt testőre Mariah Carey énekesnő ellen - értesült a TMZ.com celebportál.

A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott a 47 éves amerikai popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, szexuális zaklatással vádolta meg Careyt. Az extestőr azt állítja, hogy Carey egy alkalommal azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, behívta őt a hotelszobájába, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki - ismertette a TMZ.com, amelynek sikerült hozzájutnia Anello bírósági keresetének vázlatához.

Anello arról is beszámolt a dokumentumban, hogy Carey "szándékosan a szeme láttára" erotikus mozdulatokat végzett. Mikor el akarta hagyni a szobát, Carey ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését.

Az egykori alkalmazott kifogásolta, hogy Carey nácinak, szkinhednek, Ku Klux Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség híveinek nevezte őt és kollégáit. "Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek" - állította a testőr a keresettervezetben.

A TMZ.com szerint Anello 220 ezer dollárt (59 millió forintot) akar követelni Careytől biztonsági cége 2015 júniusától 2017 májusáig végzett munkájának kifizetetlen számlájáért, és 511 ezer dollárt (137 millió forintot) a leszerződött további két évért.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.