Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Június 12. 04:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: mti

Marihuána-kereskedő bandát kaptak el a rendőrök

Marihuána-kereskedő bandát kaptak el a rendőrök

Spanyolországból hoztak be kereskedelmi mennyiségű marihuánát kábítószer-kereskedők, a rendőrök több mint tízmillió forint készpénzt és 13,5 kilogramm marihuánát foglaltak le a házkutatások során

- közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szombaton. A tájékoztatás szerint egy 38 éves budapesti férfi és egy 27 éves solymári nő 2016 januárjától külföldről hozott be kereskedelmi mennyiségű marihuánát, amit budapesti lakásokban tároltak, majd Budapesten különböző helyszíneken árulták a fogyasztóknak és terjesztőknek.

A pár egy 33 éves román állampolgárságú nőtől, valamint egy 49 éves román állampolgárságú férfitól egy budapesti hotelben 20, Spanyolországból behozott, zöld színű növényi kábítószergyanús csomagot vásárolt továbbértékesítés céljából. Őket a rendőrség aznap elfogta, a náluk lévő, előzően vásárolt, 10 kilogramm zöld színű növényi kábítószergyanús csomagot lefoglalta, valamint a két román állampolgárt is előállították.

Az elkövetők ötödik társa, egy 53 éves budapesti nő 2016 márciusától a lakásában tárolta és árulta a kábítószert, őt egy kőbánya-kispesti bevásárlóközpontnál fogták el.

Az elkövetők ellen a rendőrség nyomozást indított bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A bíróság négy gyanúsított előzetes letartóztatását június 10-én elrendelte, ötödik társuk házi őrizetbe került - áll a rendőrség honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.