Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Medveczky Ilona még mindig egy férfiról fantáziál

Hazánk nemzetközi hírű táncművésznője öt éve él egyedül budai házában, és egy ideje már készen áll arra, hogy kitárja szívét egy új kapcsolat felé.

"Egyedül élek, és minden ház körüli munkát magam végzek. Ezzel nincs is nagy baj, hiszen ennek köszönhetem, hogy a mai napig meg tudtam őrizni a fittségemet, de esténként azért jólesne, ha lenne mellettem valaki, akivel megbeszélhetem a napi eseményeket. Sajnos, a férfiakban él rólam egy meglehetősen téves kép, és azt hiszik, hogy nekem kevés, ha csak magukat adják. Pedig nincsenek nagy elvárásaim! Csupán egy olyan társra vágyom, akire felnézhetek, mert a munkájában tiszteletet érdemlő módon helytáll. Nem kell, hogy bankot igazgasson és gazdag legyen" - mondta az Új Ásznak a díva, aki szerint általános probléma hazánkban, hogy az ötvenen túli férfiak nem foglalkoznak a saját korukbeli nőkkel, mert azt hiszik, hogy a cicababák jelentik számukra a jövőt.


STOP

Címkék: Medveczky Ilona

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.