Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Február 16. 15:42, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/fotók: police.hu

Megölte, meggyújtotta, majd elásta munkaadóját

Megölte, meggyújtotta, majd elásta munkaadóját

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását annak a férfinak, aki Tatabányán, 2020. április 12-én este megölte, meggyújtotta, majd elásta munkaadóját.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a sértettnél alkalmi munkavállalóként dolgozott. 2020. április 12-én este Tatabányán a gyanúsított és a sértett szóváltásba keveredtek egymással, majd a gyanúsított több alkalommal megütötte a fején a munkaadóját, aki a bántalmazás következtében a helyszínen meghalt. Ezt követően a gyanúsított a kocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte a holttestet, és azt egy tatai tanyájára szállította. Ott a szemétégetésre használt gödörbe dobta a szeméttel együtt, majd ezeket gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta – közölte az ügyészség.

Emberölés bűntette miatt a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára 2020. május 19-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására, tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szőkés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a tanúk jogellenes befolyásolásának a veszélye – tette hozzá a vádhatóság.

Az indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája ülésen a gyanúsított kihallgatását követően, 2021. február 17-ig fog dönteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.