Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott a tinisztár

Mellet villantott a tinisztár

Miley Cyrus immáron felnőttként sem szakított régi szokásaival - a merész öltözködéssel, és az idő előtti önpusztítással.

Amióta bő féléve betöltötte a tizennyolcat Miley Cyrus, valahogy elment a kedve a bájai mutogatásától, hiszen fiatalkorúként sokkal izgalmasabb volt neki is, hogy kiakasztja az embereket világszerte. Viszont most a napokban, kutyasétáltatás közben újra régi önmagát idézte. Kedvenc blökijét ugyanis úgy vitte ki a szabadba flangálni, hogy nem vett fel melltartót, és még a fehér topja is áttetsző volt. Így az őt követő paparazziknak legalább nemcsak az jutott fotó témának, hogy egyfolytában cigizett, mert erről a "jó" szokásáról egy pillanatra sem mondott le az elmúlt két évben.

A bukott Disney-hercegnőnek egyébként anyagilag eléggé gyümölcsöző volt, hogy kicsit megregulázta szabadelvű viselkedését az elmúlt időszakban. Ugyanis a lemezeladásokat, a koncertbevételeket, és klipjei nézettségét tekintve, a nyolcadik legsikeresebb női előadó idén, olyan nagyságokat megelőzve, mint a padlóról most visszakapaszkodó Christina Aguilera, vagy Adele, pedig tőle mindenki dúdolgatja munka közben, hogy derízöfájör.

Címkék: Miley Cyrus

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.