Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Mellet villantott a tinisztár

Mellet villantott a tinisztár

Miley Cyrus immáron felnőttként sem szakított régi szokásaival - a merész öltözködéssel, és az idő előtti önpusztítással.

Amióta bő féléve betöltötte a tizennyolcat Miley Cyrus, valahogy elment a kedve a bájai mutogatásától, hiszen fiatalkorúként sokkal izgalmasabb volt neki is, hogy kiakasztja az embereket világszerte. Viszont most a napokban, kutyasétáltatás közben újra régi önmagát idézte. Kedvenc blökijét ugyanis úgy vitte ki a szabadba flangálni, hogy nem vett fel melltartót, és még a fehér topja is áttetsző volt. Így az őt követő paparazziknak legalább nemcsak az jutott fotó témának, hogy egyfolytában cigizett, mert erről a "jó" szokásáról egy pillanatra sem mondott le az elmúlt két évben.

A bukott Disney-hercegnőnek egyébként anyagilag eléggé gyümölcsöző volt, hogy kicsit megregulázta szabadelvű viselkedését az elmúlt időszakban. Ugyanis a lemezeladásokat, a koncertbevételeket, és klipjei nézettségét tekintve, a nyolcadik legsikeresebb női előadó idén, olyan nagyságokat megelőzve, mint a padlóról most visszakapaszkodó Christina Aguilera, vagy Adele, pedig tőle mindenki dúdolgatja munka közben, hogy derízöfájör.

Címkék: Miley Cyrus

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:08, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték átvette a kasszasikerek listájának vezetését

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film.

2019. Július 22. 07:12, hétfő | Bulvár

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén - számolt be a BBC News.

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

2019. Július 20. 18:03, szombat | Bulvár

Elektronikus bőrt fejlesztettek szingapúri kutatók

Szingapúri kutatók elektronikus bőrt fejlesztettek, hogy megadják az érintés érzését a robotoknak és a művégtagoknak.