Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Augusztus 02. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mennyit szexel Jáksó Laci?

Mennyit szexel Jáksó Laci?

Élő adásban teregette ki szexuális szokásait Jáksó László. A Csak csajokban ugyanis ezúttal az volt a téma, milyen gyakran kell ágyba bújni.

A beszélgetésben résztvevő szakértő azt állította, hogy a magyar férfiak a legjobb szeretők, és az a normális, ha valaki hetente kétszer vagy háromszor szexel. Ezen egy kicsit a stúdióban részt vevők is elcsodálkoztak, majd feltették a kérdést Jáksónak, ő benne van-e az átlagban?

A Heti hetes műsorvezetője természetesen most is hozta a formáját, és kijelentette, ő meg van a magyar átlaggal akkor, ha minden alkalomhoz nem kell partner. Azt is kijelentette, neki mindig van kapcsolata, most is. Erről azonban többet nem akart elárulni. Azt viszont most is kijelentette, hogy ő bizony gátlásos, ha párkeresésről van szó.

Címkék: jáksó lászló

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.