Városlista
2020. március 28, szombat - Gedeon, Johanna

Hírek

2013. Január 31. 12:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Felfüggesztették a világ legrosszabb tanárát: a gátlástalan pedagógus meztelen képeket posztolt magáról, rendszeresen drogozott, és ezt az interneten is világgá kürtölte.

Carly McKinney (23) matematika szakos tanár volt az Overland középiskolában, Colorado államban. A botrány azután tört ki, hogy létrehozott egy profilt a Twitteren, majd pajzán képeket, illetve olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken jól látszik, hogy az iskola területén drogozik. A „CarlyCrunkBear" oldalra egy névtelen telefonáló hívta fel a helyi tévécsatorna figyelmét; a tanár később beismerte, hogy őt ábrázolják a képek.

A fotókat a nő letartóztatása után levették a netről; a fennmaradt bejegyzések között azóta is csemegézik a sajtó. A hölgy egyebek mellett olyan posztokat töltött fel, mint „meztelen vagyok, vizes – és be vagyok állva" illetve az „épp a parkolóban razziáznak, drogok után kutatva. Ez vicces, a kocsimban egy rakás marihuánát tartok".

Más bejegyzések arra utaltak, hogy a tanárnő füvezés közben szeret dolgozatokat javítani, és hogy inkább a Twitteren lóg munkaidőben, mert nincs kedve semmihez az iskolában. Egy ízben börtöntölteléknek nevezete a saját diákját, egy olyan fiatalt, aki történetesen bókolt neki.

Letartóztatása után a hölgy természetesen tagadott mindent, azt állítva, hogy az egész csak egy vicc volt, és hogy soha nem vitt magával marihuánát az iskolába – írja a Daily Mail.

Címkék: drog, tanárnő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 07:27, szombat | Bulvár

Bob Dylan új dala a Kennedy-gyilkosságról szól - VIDEÓ

Új dalt tett közzé péntekre virradó éjjel Bob Dylan.

2020. Március 27. 07:07, péntek | Bulvár

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

2020. Március 24. 16:07, kedd | Bulvár

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Gájer Bálintról egy dolgot biztosan sokat tudunk: a hazai swing kiemelkedő alakja.