Városlista
2020. június 1, hétfő - Tünde

Hírek

2013. Január 31. 12:33, csütörtök | Bulvár
Forrás: dailymail.co.uk

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Meztelen- és drogos képeket posztolt a tanárnő!

Felfüggesztették a világ legrosszabb tanárát: a gátlástalan pedagógus meztelen képeket posztolt magáról, rendszeresen drogozott, és ezt az interneten is világgá kürtölte.

Carly McKinney (23) matematika szakos tanár volt az Overland középiskolában, Colorado államban. A botrány azután tört ki, hogy létrehozott egy profilt a Twitteren, majd pajzán képeket, illetve olyan fotókat posztolt magáról, amelyeken jól látszik, hogy az iskola területén drogozik. A „CarlyCrunkBear" oldalra egy névtelen telefonáló hívta fel a helyi tévécsatorna figyelmét; a tanár később beismerte, hogy őt ábrázolják a képek.

A fotókat a nő letartóztatása után levették a netről; a fennmaradt bejegyzések között azóta is csemegézik a sajtó. A hölgy egyebek mellett olyan posztokat töltött fel, mint „meztelen vagyok, vizes – és be vagyok állva" illetve az „épp a parkolóban razziáznak, drogok után kutatva. Ez vicces, a kocsimban egy rakás marihuánát tartok".

Más bejegyzések arra utaltak, hogy a tanárnő füvezés közben szeret dolgozatokat javítani, és hogy inkább a Twitteren lóg munkaidőben, mert nincs kedve semmihez az iskolában. Egy ízben börtöntölteléknek nevezete a saját diákját, egy olyan fiatalt, aki történetesen bókolt neki.

Letartóztatása után a hölgy természetesen tagadott mindent, azt állítva, hogy az egész csak egy vicc volt, és hogy soha nem vitt magával marihuánát az iskolába – írja a Daily Mail.

Címkék: drog, tanárnő

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!

2020. Május 29. 17:08, péntek | Bulvár

Jövő héten közzéteszik a Cannes-i versenyprogramba beválogatott filmek listáját

Bár a 73. cannes-i filmfesztivált a koronavírus-járvány miatt a megszokott formájában nem tartják meg, a hivatalos versenyprogramba beválogatott mintegy 50-60 film listáját a seregszemlét megelőző,

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.