Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 12. 07:57, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Muri Enikő és Kocsis Tibor: Alakul a szerelem

Muri Enikő és Kocsis Tibor: Alakul a szerelem

Lassú víz partot most: ez a szólás igaz Muri Enikőre és Kocsis Tiborra is. Egyre inkább úgy tánik, a két szingli versenyző a tehetségkutató végére elkezdett egymásra találni.

Két tragikus sorsú fiatal találkozott az X-Faktor színpadán, akik hétről hétre egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Nem véletlenül, hiszen a hasonló sorssal a hátuk mögött, ők tudnának leginkább egymás támaszaivá válni, amit a szombati esti kézszorítás már nagyon szépen mutatott.

Muri Enikő nemrég egy focista barátjáról mesélt, akivel gyerekkoruk óta ismerik egymást. "Egyelőre csak ismerkedünk, aztán meglátjuk, hogy kialakul-e belőle több is" - mondta a lány. Ez a mondat jól mutatja, Enikő sem a kapkodós, vágjunk bele azonnal típusba tartozik. Ezért lehet, hogy Kocsis Tiborral egyre jobban megértik egymást, a közös munkák szép csendben és lassan összekovácsolják a fiatalokat. A páros már két héttel ezelőtt is nagyszerűen működött együtt a duettek szombatján, mára azonban odaáig fejlődött a kapcsolatuk, hogy egymást kezét szorongatták az eredményhirdetés alatt. A szeretet mindkettőjükre ráfér, és talán éppen ez az, ami a leginkább egymás felé sodorják majd őket. Az összhang is megvan köztük, amit Geszti Péter is megjegyzett a múltkor: "Gyerekek, maradjatok együtt!" - tanácsolta nekik, Kerezstes Ildikó pedig nem tudta megállni, hogy ne tegyen megjegyzést a két énekes között tagadhatatlanul "jól működő kémiára".

Enikő sosem titkolta, hogy korábbi szerelmei csúnyán értek véget, és ez megtiporta önbecsülését, Tibi pedig családi tragédiával a háta mögött áll a színpadon szombatról-szombatra. "Anyukámat hosszú betegség után, 16 éves koromban veszítettük el, pont akkor, amikor egy tinit minden változás érzékenyen érint, nem hogy az édesanyja halála. Az egész családot nagyon megviselte, és nagyon hiányzik mindenkinek. Apukám sajnos nem tud eljönni egy élő show-ra sem, hogy a stúdióból szurkoljon nekem. Az elsőre még eljött, a helyszínen izgult értem, de aztán rájött, neki túl megterhelő az a stressz, ami az élő adásokkal jár" - mesélte korábban Tibor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára