Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Október 25. 18:47, kedd | Sport
Forrás: mti

Négy csapatot is megbüntetett az MLSZ

Négy csapatot is megbüntetett az MLSZ

Négy klubot, a Debrecent, a Budapest Honvédot, az Újpestet és a Diósgyőrt sújtotta pénzbüntetéssel a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) kedden ülésező fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ honlapján közzétett határozatok szerint az Újpestnek 200 ezer, a DVSC-nek és a Budapest Honvédnak 100-100 ezer, a DVTK-nak pedig 50 ezer forintot kell fizetnie a szurkolók megbotránkoztató magatartása - az ellenfél vagy más sportszervezet szidalmazása - miatt.

Az Újpest büntetése azért súlyosabb, mert drukkerei pirotechnikai eszközöket használtak szombaton a Diósgyőr elleni NB I-es találkozón, a klub pedig megsértette a mérkőzésrendezéssel kapcsolatos szabályzatot.

Az OTP Bank Liga 13. fordulójában kiállított játékosok közül Szabó Jánosnak egy, paksi csapattársának, Kecskés Tamásnak pedig két meccset kell kihagynia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.