Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 06. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Nem szégyellős az örökösnő

Nem szégyellős az örökösnő

A Forma-1 mindenható urának idősebb lánya nem arról híres, hogy nagyon sokat szégyenlősködne, de ez bombázó alakja láttán nagyon is érthető.

Tamara Ecclestone (27) egy hétig a Francia Riviérán hajókázott, majd hazaugrott Londonba, de alig érkezett meg, máris tovább állt Szardínia napfényében fürdőzni. A Forma-1 örökösnője azonban nem szereti, ha tökéletes testén túl nagyok a fehér foltok, ezért igyekezett minél kisebb felületen viselni a bikini felsőt - aminek hála többet mutatott, mint eredetileg szeretett volna. De úgy tűnik, rosszul imádkoztak a lesifotósok, mert teljesen nem csusszant le az aprócska ruhadarab. Egy biztos, az Ultimo nem csinált rossz üzletet, amikor őt választotta alsónemű "arcának". 

Az Ecclestone lány egyébként foglalt, Londonban látták is kedvesével, a tőzsdeügynök Omar Khyamival, akivel tavaly óta randevúzik.

Címkék: ecclestone

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.