Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Április 21. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

"Nem vagyok leszbikus!"

Jessie J szinte felrobbant a dühtől, mikor szembesült azokkal a híresztelésekkel, melyek szerint ő titkon a saját neméhez vonzódik és csak azért nem vállalja fel, mert ezt tanácsolták neki lemezszerződése érdekében.

Az énekesnő legújabb életrajza, melyet persze nem az ő engedélyével készítettek, épp csak megjelent, máris hatalmas botrányt kavart. Az írás szerint a sztár korábban nyilvánosságra hozott biszexualitása csak álca.

A szerző, Chloe Govan szerint "Jessie elképzelhető, hogy korábban volt férfiakkal is, de ma már 100 százalékig meleg. Eredetileg nem is titkolta másságát, majd azt tanácsolták neki, hogy inkább ne feszegesse a témát. Jóakarói nyilván úgy gondolták, hogy a biszexualitás most egzotikus, divatos dolog és ezt meglovagolva további rajongókat lehet megnyerni, míg ha homoszexuálisként parádézik, azzal leginkább csak veszíthet a népszerűégéből."

Az énekesnő szerint ugyanakkor ezek a vádak már rendkívül unalmasak, ráadásul semmi közük a valósághoz.

"Vicces, hogy ki mindenkivel lefeküdtem már az újságok szerint, akikkel még csak nem is találkoztam soha. És csak azért, mert nem beszélek a magánéletemről, leszbikus vagyok?" - tette fel a kérdést a Twitter-oldalán.

"Köszönöm az újabb unalmas kitalációkat. Azt hittem, még Tinie-vel randizom, nem is, Ellie G-vel, mégsem, inkább Mark Wrighttal... blablabla. Követhetetlen baromságok" - mérgelődött tovább az álhírek során Jessie J.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára