Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 16. 17:57, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Ónodi Eszter: Vannak titkaim

Ónodi Eszter: Vannak titkaim

A Lakástalkshow kedd esti vendége a mindig derűs színésznő, Ónodi Eszter, aki őszintén beszél Lovász Lászlónak gyerekkoráról, magánéletéről, karrierjéről és szerepeiről egyaránt.

A VIASAT3 műsorából kiderül, olyan titkokat őriz, melyeket nem szívesen oszt meg másokkal.

Ónodi Eszter egykeként nőtt fel, saját bevallása szerint is teljesen idilli családban. Testvérek és nagyobb megpróbáltatások híján ma már másképp látja ezt a harmonikus képet. Őszintén beszélget Lovász Lászlóval arról, hogy miként változtathatott volna életén egy testvér, és hogy mennyire hatott ki színészi teljesítményére mindez.

,,Most már felnőtt fejjel tudom, hogy ha lett volna egy testvérem, akkor nagyon sok esetben megváltoztatott volna engem is, a személyiségemet is, az egész élethez való viszonyomat, hogy van egy másik ember, akinek ezen osztozni kell, amit én egymagam kaptam meg” – magyarázta a színésznő.

Eszter szerint szakmája élethosszig tartó gyerekkort ad neki, ám ez a mindennapokban olykor hátrányt jelent. Az anyasággal kapcsolatban neki is vannak kétségei, hogy vajon jó anya-e, hiszen mint a legtöbb szülő, ő is gyermekére a legbüszkébb.

,,Azzal, hogy én ezt a szakmát űzöm egy élethossziglan tartó gyerekkort vásároltam meg magamnak, csak hát vannak az életnek olyan aspektusai, amikor anyukaként kell helytállnom” – fejtette ki Ónodi Eszter. ,,A fiam egy iszonyatosan bölcs ember, olyan mondatok jönnek ki a száján néha, egyszerűen nem is hiszem el. Roppantul érzékeny és nagyon jólelkű gyerek, és persze egy csibész. És rengeteg küzdelmünk és meccsünk lesz még” – mondta Ónodi Eszter.

Bár gyermekkoráról, munkájáról szívesen beszél, mégis vannak életének olyan részei, amit nem oszt meg a nyilvánossággal. Kevésbé aktív a közösségi médiában, és vannak olyan titkai, melyekről senkinek sem beszél.



,,A titkaimat magammal hordozom. Sokszor belőlük dolgozom. Titkon azt remélem, hogy ez hozzáad a személyiségemhez, ettől nem leszek unalmas vagy kiszámítható. Egyébként szerintem minden embernek vannak titkai és most ne gondolj valami szörnyűséges dologra” – mondta Lovász Lászlónak.

Magáról nem árul el sokat, viszont a világ nagy titkait szívesen megtudná. Lovász Lászlónak azt is elárulta, milyen szuperhős képességet szeretne és mit tenne, ha láthatatlanul jelen lehetne bárhol és bármikor a világban.

,,Láthatatlanul ott lenni valahol, azt nagyon szeretnék. Olyan helyeken, ahol nem tudnak rólam. Egy olyan szobában, ahol fontos dolgok dőlnek el, mondjuk, amikor nem sikerült egy űrkísérlet 1960 körül a Szovjetunióban, hogy ezt hogyan tussolják el. Amikor valamit le lehetett volna leplezni egy láthatatlan embernek, aki ez esetben én vagyok” – mesélte Eszter.

Címkék: ónodi eszter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára