Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2018. Június 22. 12:59, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

A Tatai Rendőrkapitányságra csütörtökön 9 óra 30 perckor tett bejelentést egy nő, hogy élettársa több mint két napja eltűnt és azóta életjelet nem adott magáról.

A tatai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során megállapították, hogy a férfit utoljára Baj területén látták. A keresésben résztvevők 40 percen belül lakhelyétől körülbelül ötszáz méterre megtalálták a földön, a tűzőnapon magatehetetlenül fekvő férfit, aki láthatóan ki volt száradva.

A rendőrök ásványvízzel kínálták és részére árnyékos helyet biztosítottak. A kiértesített mentőszolgálat munkatársai a baji lakost - állapotának stabilizálását követően - kórházba szállították.

Címkék: baj, eltűnt, tata

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 23. 17:05, hétfő | Belföld

Kiskorú gyermekét vette rá lopásra egy zalai férfi

Arra vette rá 13 éves gyermekét egy zalai férfi, hogy a szomszéd lezárt házából lopjon. Kiskorú veszélyeztetése és lopás miatt emelt vádat ellene a Nagykanizsai Járási Ügyészség.

2019. Szeptember 23. 16:04, hétfő | Belföld

Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését

Szalmonellafertőzés okozta a hajdúsámsoni gyerekek tömeges megbetegedését - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel.

2019. Szeptember 23. 15:25, hétfő | Belföld

Még a pesszimista becslésnél is gyengébb lehet az idei almatermés

Az idei almatermés 400 ezer tonna alatt lehet, ami még a korábbi, pesszimista becslésnél is gyengébb 15-20 százalékkal, a sokéves, 600 ezer tonna körüli átlagterméstől pedig akár 35 százalékkal is elmaradhat

2019. Szeptember 23. 14:22, hétfő | Belföld

Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

A fejlesztésekkel mától külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is be lehet jelenteni az applikációval, valamint el lehet indítani a kárrendezést cascóra is.