Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2018. Június 22. 12:59, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

Otthonához közel, kiszáradva találták meg az eltűnt baji férfit

A Tatai Rendőrkapitányságra csütörtökön 9 óra 30 perckor tett bejelentést egy nő, hogy élettársa több mint két napja eltűnt és azóta életjelet nem adott magáról.

A tatai rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során megállapították, hogy a férfit utoljára Baj területén látták. A keresésben résztvevők 40 percen belül lakhelyétől körülbelül ötszáz méterre megtalálták a földön, a tűzőnapon magatehetetlenül fekvő férfit, aki láthatóan ki volt száradva.

A rendőrök ásványvízzel kínálták és részére árnyékos helyet biztosítottak. A kiértesített mentőszolgálat munkatársai a baji lakost - állapotának stabilizálását követően - kórházba szállították.

Címkék: baj, eltűnt, tata

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 16:01, hétfő | Belföld

Emelkedik a benzin és a gázolaj ára szerdán

2019. Június 24. 15:00, hétfő | Belföld

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap

Rekordmennyiségű csapadék hullott vasárnap, több helyen villámárvizek is kialakultak – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn Facebook-oldalán.

2019. Június 24. 14:24, hétfő | Belföld

Minden eddiginél nagyobb területen irtják a szúnyogokat

Minden eddiginél nagyobb területen, 471 településen és nyolc budapesti kerületben, összesen 130 ezer hektáron irtják a szúnyogokat a héten

2019. Június 24. 13:33, hétfő | Belföld

Beszakadt a tető egy balatonföldvári építkezésen, többen megsérültek

Két ember életveszélyesen, három súlyosan megsérült, amikor beszakadt egy épület tetőszerkezete Balatonföldváron hétfőn – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.