Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. December 07. 15:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Óvodásokhoz látogattak az Oltári csajok színészei

Óvodásokhoz látogattak az Oltári csajok színészei

Szerelem: a kortól független, örök érvényű téma. Az Oltári csajok színészei Mikulás nap apropóján óvodásokhoz látogattak, és a meglepetés ajándékok mellett természetesen nem hagyhatták ki,

hogy a kicsiket boldogság, szerelem és házasság kérdéskörben is kifaggassák. A cserfes ovisok teljes őszinteséggel válaszoltak, többen azt is elárulták, hogy tervezik az esküvőjüket.

A két fiatalabb Erdész nővér, Michl Juli és Hartai Petra, az Erdész család sármos lovászfiúját, a Gusztávot alakító Kanalas Danival együtt nemrégiben legkisebb rajongóikkal is találkozhattak. A Csodavilág Óvoda lurkói kitörő örömmel fogadták látogatóikat, akiknek nemcsak Mikulás dalokat énekeltek, de legféltettebb titkaikat is megosztották velük. Kiderült például az is, hogy ki kibe szerelmes éppen.

„Nagyon jó érzés volt találkozni a gyerekekkel, iszonyatosan feltöltött, hogy itt lehettünk. Az elején kicsit zavarban voltak, de amikor feloldódtak, jót beszélgettünk és játszottunk együtt. Megható volt látni, hogy milyen nagyon várják a Mikulást és a karácsonyt. Amikor átadtuk nekik az ajándékokat eszembe jutott, gyerekkoromban mekkora izgalom volt bennem is ebben az időszakban, és erre felnőttként is nagyon jó visszaemlékezni. Ezért idén én is kitisztítottam a kis csizmácskámat, és lelkileg felkészülök az ünnepekre” – kezdte lelkesen Hartai Petra, aki azt is elmesélte, hogyan emlékszik a kiskori szerelemre. „Nekem is az oviban volt az első szerelmem, és persze mi is másként éltük meg, máshogy értelmeztük ezt az érzést, mint a felnőttek. Egyrészt arra emlékszem, hogy állandóan versenyeztünk, gonoszkodtunk egymással. Volt, hogy bántottuk is a másikat, gyakran lökdösődtünk, nem tudtuk kifejezni az érzelmeinket. Gyerekkorban ez egy tökéletes mód arra, hogy a másik kontaktusba kerüljön veled anélkül, hogy magyarázkodnia kellene, miért csinálja. Ekkor ismerkedünk az érzelmek világával, a fiú lány szerepekkel. Másrészt pedig sokszor kevertük a szerelmet a szeretettel, ahogy az itteni gyerekek is” – tette hozzá nevetve Petra.

Mich Juli, a sorozat legkisebb nővérét, a szeleburdi Pirost alakító színésznő is felejthetetlen pillanatokat kapott a kicsiktől.

„Amikor megkérdeztük, hogy ki milyen esküvőt szeretne, akkor mindenki csillámporos, dínós vagy szivárványos esküvőt akart, az egyik kislány viszont csak annyit mondott, hogy ő olyan normálisat szeretne… Ez volt az egyik legaranyosabb, amit mondtak. De érdekes volt az is, amikor a szerelemről kérdeztük őket, mert ebben a korban még tényleg nagyon máshogy értelmezik ezt a szót. Nekik a nagyon erős, mély szeretet is szerelmet jelent. Az egyik kisfiú például azt mondta: az a szerelem, amikor a kishúga megpuszilja a tenyerét. Nagyon jó élmény volt a velük töltött kis idő. Kiskoromban én is folyamatosan szerelmes voltam, és persze volt, hogy én is félreértelmeztem, mit is jelent pontosan” – emlékezett vissza Michl Juli, aki azt is elmondta, az oviban töltött délelőtt egyik legmeghatóbb pillanata számára az volt, mikor az egyik kislány csak a csokija felét ette meg, hogy a többit elvihesse az ovistársának, aki épp kórházban van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára