Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Gesztesi Károly köztudottan nagy golfrajongó. A színész nem szeret tét nélkül játszani, így fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény nem más, mint Gesztesi másik szenvedélyének tárgya, a pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golfpályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

"Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen." - árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc.

"Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem." - mondta Gesztesi Károly. - "A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után." - tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik legnagyobb kedvence a jellegzetes, sötét üvegű márkából.

STOP

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.