Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 02. 07:31, hétfő | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Pénzt követelt, majd a konyhakés is előkerült

Pénzt követelt, majd a konyhakés is előkerült

Egy életveszélyes szurkálás áldozatát keresik a rendőrök – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság szóvivője vasárnap este az MTI-t.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: kevéssel az új év beköszönte után kereste fel lakásán a 22 éves mosonmagyaróvári férfit nála hét évvel idősebb támadója, aki egy tartozás megfizetését követelte. Amikor elutasító választ kapott, előbb ütlegelte, majd a helyszínen talált konyhakéssel bal karján és mellkasán többször megszúrta áldozatát. Hozzátette: a helyszínre érkező rendőrök a támadót letartóztatták, ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás, a sértettet pedig a helyi kórházba szállították a mentők, a férfi azonban még azelőtt ismeretlen helyre távozott, hogy sérüléseit elláthatták volna.

A szóvivő jelezte: 2012 első óráiban több erőszakos cselekmény is történt a megyében. Győr sétálóutcáján a hajnali órákban egy komáromi férfi előbb szidalmazott egy 17 éves helyi lányt, amiért külföldiekkel, nem pedig magyarokkal sétál, majd gázpisztollyal homlokon lőtte áldozatát. Az egyik benzinkútnál pedig két vásárló vitája fajult addig, hogy egyikük egy vadászkéssel lapockán szúrta a másikat; mindkét ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást a győri kapitányság.

Kocsis Tünde elmondta azt is: Szany egyik szórakozóhelyén hajnali két órakor egy 20 éves férfi lelökött a lépcsőn egy 46 éves vendéget, akit életveszélyes koponyasérülésekkel szállítottak kórházba. A támadó ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.