Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 11. 07:24, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Rákóczi Feri esküvőre készül

Rákóczi Feri esküvőre készül

Amióta megismerkedtek, szinte sosem volt kérdés, hogy együtt fogják leélni az életüket. Az esküvőre azonban még mindig nem került sor, Feri pedig idén is az előnászutat tartotta fontosabbnak.

Kissé szokatlan, ha egy nő kéri meg párja kezét, de Rákóczi Feriéknél ez is megtörtént. A párnak nem ez az egyetlen furcsa dolga, hiszen úgy készülnek saját esküvőjükre, hogy előnászutakra utazgatnak. A műsorvezető párjának persze nem kell aggódnia, hiszen nemcsak közös gyermekeik, de a mai napig lángoló szerelmük is összetartja őket. "Első gyermekünk születésekor ugyan már megkértem Judith kezét, amit ő később visszakért. Ezzel megerősítettük szándékunkat, hogy együtt akarjuk leélni az életünket, de az esküvőnél sokkal fontosabb volt a nászút. Barcelonába vittem a páram, a gyerekekre addig a nagyszülők vigyáztak, így most csak egymással foglalkoztunk Valóban olyan volt, mint egy nászút. Remélem, még lesz pár ilyen az esküvő előtt" - mesélte Rákóczi Feri. Így egyedül gyermekeik szomorkodhatnak, hiszen míg a nászutakból kimaradnak, addig az esküvőn már minden bizonnyal fontos szerepet kapnának a szüleik mellett.

Címkék: Rákóczi Feri

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára