Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 18. 12:36, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ráktól retteg, azonnal műtik Cicciolina melleit!

Ráktól retteg, azonnal műtik Cicciolina melleit!

Sírva fogadta a hírt,

Cicciolinával sokkoló hírt közölt olasz orvosa: mellimplantátumai betokosodtak, így ha nem fekszik kés alá azonnal, hogy kicseréljék az életveszélyessé vált szilikonokat, nagy a valószínűsége, hogy a rákkal kell szembenéznie. Az egykori pornósztár nagyon megijedt a diagnózis hallatán, ám azt mondja: nincs ideje kórházba menni.

Ilona nem is sejtette, mekkora kockázatot vállal a plasztikai műtéttel.
- 1994-ben csináltattam meg a melleimet. Már ekkor nagyon elővigyázatos voltam, ugyan rengeteg pénzembe került, de minőségi szilikonokat ültetett be a legjobb olasz plasztikai sebész. Azért éreztem szükségét a mellműtétnek, mert a fiam, Ludwig születése után csúnyán megereszkedtek a kebleim, elvesztették feszességüket a szoptatástól. Jobbnak láttam, ha kés alá fekszem, mert már nem bírtam tükörbe nézni. Gyönyörű, formás ciciket kaptam, azonban rögtön az operáció után felhívta a figyelmemet az orvos, hogy 6 év múlva ki kell cserélni az implantátumokat, mert ennyi idő alatt elhasználódnak, veszélyessé válhatnak – kezdte a legújabb Star magazinnak Cicciolina, aki lassan három éve halogatja a szükséges beavatkozást. A 61 éves egykori pornósztár tudja, hogy az életével játszik, de azt mondja, nincs ideje ilyesmivel foglalkozni. - Minden évben eljárok rákszűrésre a nőgyógyászomhoz, aki alaposan megvizsgálja a melleimet és a nemi szervemet. A legutóbbi ellenőrzésen, alig egy hónapja, rám nézett a doktor, és azt mondta: „Ilona, betokosodtak az implantátumok, azonnali műtét szükséges, máskülönben hamarosan elrákosodhatnak a mellei! Semmi jóval nem kecsegtetnek a leletek, elváltozást mutatnak.” Nagyon megijedtem! Kikészültem! Bevallom őszintén, sírva is fakadtam. Ennek ellenére egyetlen percem sincs a műtétre, hiszen gőzerővel dolgozom a pártomban, és ráadásul nem is olcsó mulatság egy ilyen beavatkozás, bár az anyagi feltételeket még elő tudom teremteni. Rettegek a ráktól, és tudom, hogy mihamarabbi megoldást kell találnom arra, hogy befeküdjek a kórházba, ám egyelőre még úgy érzem, nincs itt az ideje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.