Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 17. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ördög Nóra egyedül

Ördög Nóra egyedül

Több hónapos találgatás után kiderült, Ördög Nóra egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát. Hogy mi ennek az oka, arról a Fókuszban mesélt.

 Saját bevallása szerint élete legnagyobb kihívására készül Ördög Nóra. Most már hivatalos a hír, egyedül vezeti majd az RTL Klub X-Faktorát, és elárulta, kicsi félelem azért van benne, és a csatorna döntése okozott számára néhány álmatlan éjszakát.

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója elmondta, amikor megállapodtak Sebestyén Balázzsal, hogy nem vesz részt a produkcióban, más műsorvezetőt nem is kerestek Nóri mellé. Már csak azért sem, mert a tehetségkutatót külföldön is egy ember "vezényli le", így ez nálunk is működhet.

Az elmúlt hónapokban egyébként több név is felmerült, hogy vajon ki áll majd Nóra mellett az X-Faktor színpadán, de úgy tűnik - más-más okokból - sem Sebestyén Balázs, sem Nagy Sándor, sem Csonka András nem kellett a csatornának erre a feladatra. Balázs kiválasztása amúgy tavaly is nagy feladat volt, hiszen az eredeti tervek szerint Stohl András vezette volna a műsort Nórival. Aki emlékszik arra, hogy ők ketten milyen remek összhangban dolgoztak együtt, arra is gondolhat, vajon nem éppen Nóra volt-e az, aki nem akart mást partnert, csak a színészt, aki természetesen - ismert okokból - nem vállalhatta a feladatot.

Király L. Norbi nevét is emlegették egy ideig, mint leendő műsorvezető, ám ő a műsor online-tartalmaiért felel majd, és már dolgozik is a stábbal - mondta el Kolosi Péter.

Címkék: ördög nóra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára