Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 03. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rémisztően néz ki a színésznő

Rémisztően néz ki a színésznő

Cameron Diaz nem ismeri a határokat, ha edzésről van szó, pedig már alig maradt egy fikarcnyi emléke egykori nőiességének.

 Karrierjét modellként kezdte Cameron Diaz, majd Hollywood legjobban fizetett színésznője lett. Legközelebb pedig akár a női pankrációban, vagy a testépítő világbajnokságon is kipróbálhatja magát. Alulmaradni biztos nem fog az ellenfeleivel szemben, mert férfiakat megszégyenítő izomzattal rendelkezik. Azt eddig is láttuk, hogy egyre szálkásabb, viszont kevés ruhában nem sokat látni mostanság, így egészen megdöbbentő a testfelépítése. Ha az ember nagyon nem figyel a fejére, akkor még egy bikinis Daniel Craignek is gondolhatná. Ez a kinézett pedig nemcsak teljesen más, mint pár évvel ezelőtti szexi külseje, de aligha tetszhet sok férfinak.

Eme tény azonban jelen esetben nagyon nem roppanthatja össze lelkileg Cameront. Ugyanis már bő egy éve Alex Rodriguezzel jár, aki viszont imádja, ahogy kinéz. Sőt, ő erőltette rá a füligszáj színésznőre az edzésmániát., ami azonban meglehetősen túllőtt mindkettejük irányításán. Bár így legalább a baseballos az otthoni közös zuhanyzások alkalmával is azt hiheti, hogy egy meccs után tusol a csapattársaival.

Címkék: Cameron Diaz

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:08, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték átvette a kasszasikerek listájának vezetését

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film.

2019. Július 22. 07:12, hétfő | Bulvár

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén - számolt be a BBC News.

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

2019. Július 20. 18:03, szombat | Bulvár

Elektronikus bőrt fejlesztettek szingapúri kutatók

Szingapúri kutatók elektronikus bőrt fejlesztettek, hogy megadják az érintés érzését a robotoknak és a művégtagoknak.