Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2011. December 20. 08:04, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna totál eszét vesztette

Rihanna totál eszét vesztette

Az énekesnő még csak 23 éves, de egyre többen aggódnak az életéért. Közeli barátai azt suttogják, lassan a szakadék szélére sodródik, és közel áll a teljes kiégéshez.

Először akkor ijedt meg mindenki, amikor néhány hete Rihanna a kimerültség miatt kórházba került. De miután kiengedték akkor sem változott semmi. Folytatta koncertkörútját, és azóta is minden este más bárban vedel, hajnalig bulizik, és reggel gyakorlatilag azt sem tudja mi történt vele. Barátai szerint, mindezt nem csak a turné körüli stressznek köszönhető, már otthon, Amerikában elkezdődött a mélyrepülés.

Az In Touch magazin a napokban bejutott a sztár Beverly Hills-i 4,5 millió dolláros otthonába, és megdöbbentő látvány fogadta őket. A villanydrótok, vízvezetékek kiszaggatva lógtak a falból, a szőnyegpadló bepenészedett a kiöntött alkoholtól, a falakból csak úgy áradt a füst és mindenhol cigarettacsikkek hevertek. Minden arról árulkodott, hogy a több mint 8000 négyzetméteres ház gyakran óriási dorbézolások színhelye. "Sajnos, így él- nyilatkozta egy közeli barát. - Akinek ilyen az otthona, annak lassan az egész élete szétesik. Néha annyit dohányzik, hogy megszólalni sem tud, úgy fájnak a hangszálai. Sőt, már reggel is iszik, hogy elnyomja a fájdalmait és énekelni tudjon." Egyre többen aggódnak Rihannáért, nehogy egy reggel arra ébredjen a világ, hogy ismét egy fiatal tehetséget vesztett el.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.