Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2012. Március 20. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Újra nagy feneket akar magának Rihanna, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ezt leginkább a hátsó fele bánja. A cél érdekében a sztár jégkrémet eszik, és lovagolni is akar.

Rihanna nemrég azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben nagyon megszerette a saját testét - ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is akar változtatni rajta. A sztár - aki pár napja egy teljesen átlátszó felsőben mutatta meg, mennyire büszke magára - azt mondja: szeretné, ha nagyobb lenne a feneke, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ennek a nagy része a hátsójáról ment le, ami nincs ínyére.

"Keményen dolgozom rajta, hogy visszakapjam a régi fenekemet. Az volt a kedvenc testrészem, de egyszerűen eltűnt! - nyilatkozta az énekesnő, majd azt is elárulta, milyen erőfeszítéseket tesz a cél érdekében. - Mindent megeszem, ami csak az utamba kerül. Jégkrém, gyorséttermi kaja, olasz ételek, minden jöhet. És hamarosan elkezdek gyalogtúrázni is, vagy elliptikus trénert használni, esetleg lovagolni. A lényeg, hogy a fenekemre akarok rádolgozni."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 08:44, szerda | Bulvár

Tevéknek szánt közlekedési lámpát helyeztek üzembe Kínában

A világ első, tevéknek szánt közlekedési lámpáját helyezték üzembe a hétvégén Kína északi részén.

2021. Április 13. 18:39, kedd | Bulvár

Könyv jelent meg Diego Maradona életéről

Az isteni Diego Maradona címmel jelent meg életrajzi könyv a 2020. november 25-én, 60 évesen elhunyt világklasszis argentin labdarúgóról.

2021. Április 07. 17:07, szerda | Bulvár

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét - értesült a The Hollywood Reporter.

2021. Április 04. 18:03, vasárnap | Bulvár

Jövő héten indul a Mount Everest meghódítására Varga Csaba

Csütörtökön indul Nepálba a Mount Everest \"tiszta\", vagyis pótlólagos oxigén nélküli megmászására Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó.