Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2012. Március 20. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Rihanna vissza akarja kapni a fenekét

Újra nagy feneket akar magának Rihanna, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ezt leginkább a hátsó fele bánja. A cél érdekében a sztár jégkrémet eszik, és lovagolni is akar.

Rihanna nemrég azt nyilatkozta, hogy az utóbbi időben nagyon megszerette a saját testét - ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is akar változtatni rajta. A sztár - aki pár napja egy teljesen átlátszó felsőben mutatta meg, mennyire büszke magára - azt mondja: szeretné, ha nagyobb lenne a feneke, a közelmúltban ugyanis leadott pár kilót, és ennek a nagy része a hátsójáról ment le, ami nincs ínyére.

"Keményen dolgozom rajta, hogy visszakapjam a régi fenekemet. Az volt a kedvenc testrészem, de egyszerűen eltűnt! - nyilatkozta az énekesnő, majd azt is elárulta, milyen erőfeszítéseket tesz a cél érdekében. - Mindent megeszem, ami csak az utamba kerül. Jégkrém, gyorséttermi kaja, olasz ételek, minden jöhet. És hamarosan elkezdek gyalogtúrázni is, vagy elliptikus trénert használni, esetleg lovagolni. A lényeg, hogy a fenekemre akarok rádolgozni."

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.