Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2013. Augusztus 17. 05:00, szombat | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Rihannát talajrészegen vonszolták el a karneválról

Rihannát talajrészegen vonszolták el a karneválról

Az énekesnő az idén még a honfitársait is meglepte.

A barbadosi származású énekesnőről az utóbbi időben csupán a botrányai kapcsán lehet olvasni. A napokban újfent olyan részegre itta magát ,hogy testőrének kellet „elvonszolnia”.

- Minden évben eljön a barbadosi karneválra,és remekül szokta érezni magát, de amit az idén művelt az már túlzás. Már amikor megérkezett látszott rajta, hogy nagyon részeg, de ő csak ivott tovább. Később még marihuánát is szívott és akkor elszabadult a pokol. – mesélte egy résztvevő a Femalefirst co. uknak.

– A földön hempergett ,mindenkivel üvöltözött és amikor rászóltak ,hogy ne igyon többet ,ő akkor is folytatta. Nevetséges volt,ahogy a testőre vonszolta ki a buliból.

Címkék: rihanna, színes

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.