Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 29. 17:03, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Rontáslevétel ígéretével csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős nőtől Egerben

Rontáslevétel ígéretével csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős nőtől Egerben

Elfogták a rendőrök azt a két nőt, akik \"rontáslevétel\" ígéretével csaltak ki pénzt és ékszereket egy idős asszonytól Egerben - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a bejelentést követően néhány órán belül rendőrkézre került az a 23 és 45 éves helybeli nő, aki megalapozottan gyanúsítható a csalás vétségének minősülő bűncselekmény elkövetésével.

A feltételezett tettesek a megyeszékhely egyik utcájában azzal szólították meg a sértettet, hogy "leveszik róla a rontást". Cserébe az asszony pénzt és egy aranyláncot adott nekik. Egy héttel később ismét találkoztak, amikor egy újabb összeg és egy pár fülbevaló volt a fizetség.

A gyanúsítottak ígéretük ellenére az ékszereket nem szolgáltatták vissza, az ellenük az Egri Rendőrkapitányságon indult eljárás során kiderült: azokat időközben pénzzé tették - jelezte a sajtóreferens.

Címkék: csalás, eger, rontás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.