Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Augusztus 04. 11:01, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál

Saját bikája öklelt fel egy férfit Hercegszántónál, a sérültet kórházba vitték - közölte a rendőrség hétfő este a honlapján.

Közleményük szerint a Készenléti Rendőrség munkatársai határőrizeti feladatokat láttak el a Bács-Kiskun megyei településnél vasárnap este, amikor a Natália hídtól nem messze, a Budzsak-csatorna partjáról segélykiáltásokat hallottak. A környék rendőrei és katonái közösen kezdték meg a mentőakciót.

Katonai gépkocsikkal szeparálták el a megvadult bikát, miközben az egyenruhások a nehezen kommunikáló, nyakig vízben lévő férfi után vetették magukat az iszapos, náddal benőtt területen.

Sikerült partra emelni a férfit, akinek a testén számtalan kisebb-nagyobb sérülés volt. Elmondta, hogy saját tanyáján legeltette két tehenét és bikáját, amikor a bika megtámadta, felöklelte, és körülbelül 30 méteren keresztül a földön görgette, végül a csatornába lökte, ahol ő egy vasdarabban tudott nehezen megkapaszkodni.

A mentők a sérült férfit kórházba vitték - írta a rendőrség.

Fotó: illusztráció

Címkék: bika, Hercegszántó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.