Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2018. Január 19. 10:19, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Siketnémának adták ki magukat a csalók

Siketnémának adták ki magukat a csalók

Siketnémának adta ki magát két román férfi és így gyűjtöttek adományokat egy pécsi áruházban. Egy harmadik társuk ellen is eljárást indított a rendőrség.

Az egyik pécsi hipermarketből érkezett bejelentés csütörtökön 15 óra körül a rendőrségre arról, hogy a biztonsági őrök két román férfit tartanak vissza, akik magukat siketnémának kiadva gyűjtöttek adományokat a vásárlóktól. A rendőrök az áruházból egy 30 és egy 22 éves román férfit állítottak elő, és a csaláshoz használt dokumentumot is megtalálták náluk.

A férfiak gyanúsítotti kihallgatásukon a bűncselekmény elkövetését elismerték, és elmondták, hogy az adománygyűjtéshez felhasznált papírt egy 24 éves honfitársuktól kapták azért, hogy azzal pénzt szerezzenek. Utóbbi férfit a rendőrök szintén elfogták, kihallgatták gyanúsítottként.

A három román férfi ellen a Pécsi Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz.

Címkék: csaló, pécs, siketnéma

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,

2020. Július 03. 05:00, péntek | Kék hírek

Rádőlt egy lányra és egy nőre egy fa Budapesten

Rádőlt két emberre egy fa csütörtök délután a főváros I. kerületében lévő Sikló utcában - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyelete az MTI-vel.