Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Összeesett a legendás énekes

Összeesett a legendás énekes

Meat Loaf egyre kevésbé bírja a koncertezést, és zsinórban második fellépését fejezte be eszméletlenül.

Vasárnap a vér is megfagyott a New Jersey-i Balloon Festival résztvevőiben, amikor a rendezvény egyik legnagyobb fellépője, Meat Loaf eszméletlenül zuhant a földre. Az énekes pár másodperc után magához tért, de nem kapott levegőt, ezért oxigénmaszkot kellett ráadni. Ezzel sikerült is lábra állítani, de a problémája ezzel még nem oldódott meg. A világ legjobb hangú fasírtja ugyanis három nappal korábban koncertje közben vágódott el hasonló körülmények között. Akkor segítség nélkül összeszedte magát, és befejezte menetrendszerűen a showt. Később azt mondta, hogy asztmás, és ezért lett rosszul.

Ami vagy igaz, vagy nem. De mindenesetre hatvanhárom évesen légzési nehézségekkel nem kellene hetente többször is kétórás koncerteket adnia, mert egyszer belehal. Az emberi test ugyanis nem arra lett tervezve, hogy túlterheljék, miközben elegendő levegő sem jut belé.

Meat viszont magától nem fog lassítani a tempón, ugyanis elpusztíthatatlannak érzi magát. Korábban többször is legyőzte a halált. Túlélt egy autóbalesetet, aminek következtében a járműve ipari hulladéknak sem volt jó. Egy súlylökő versenyen fejbe dobták az egyik vasgolyóval, illetve Wolff-Parkinson-White szindrómában szenved, ami párszor olyan szívritmus zavarokat okozott nála, hogy majdnem belehalt.

Címkék: Meat Loaf

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.