Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 03. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Összeesett a legendás énekes

Összeesett a legendás énekes

Meat Loaf egyre kevésbé bírja a koncertezést, és zsinórban második fellépését fejezte be eszméletlenül.

Vasárnap a vér is megfagyott a New Jersey-i Balloon Festival résztvevőiben, amikor a rendezvény egyik legnagyobb fellépője, Meat Loaf eszméletlenül zuhant a földre. Az énekes pár másodperc után magához tért, de nem kapott levegőt, ezért oxigénmaszkot kellett ráadni. Ezzel sikerült is lábra állítani, de a problémája ezzel még nem oldódott meg. A világ legjobb hangú fasírtja ugyanis három nappal korábban koncertje közben vágódott el hasonló körülmények között. Akkor segítség nélkül összeszedte magát, és befejezte menetrendszerűen a showt. Később azt mondta, hogy asztmás, és ezért lett rosszul.

Ami vagy igaz, vagy nem. De mindenesetre hatvanhárom évesen légzési nehézségekkel nem kellene hetente többször is kétórás koncerteket adnia, mert egyszer belehal. Az emberi test ugyanis nem arra lett tervezve, hogy túlterheljék, miközben elegendő levegő sem jut belé.

Meat viszont magától nem fog lassítani a tempón, ugyanis elpusztíthatatlannak érzi magát. Korábban többször is legyőzte a halált. Túlélt egy autóbalesetet, aminek következtében a járműve ipari hulladéknak sem volt jó. Egy súlylökő versenyen fejbe dobták az egyik vasgolyóval, illetve Wolff-Parkinson-White szindrómában szenved, ami párszor olyan szívritmus zavarokat okozott nála, hogy majdnem belehalt.

Címkék: Meat Loaf

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:08, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték átvette a kasszasikerek listájának vezetését

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film.

2019. Július 22. 07:12, hétfő | Bulvár

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén - számolt be a BBC News.

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

2019. Július 20. 18:03, szombat | Bulvár

Elektronikus bőrt fejlesztettek szingapúri kutatók

Szingapúri kutatók elektronikus bőrt fejlesztettek, hogy megadják az érintés érzését a robotoknak és a művégtagoknak.