Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 06. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl egyre optimistább

Stohl egyre optimistább

A hírek szerint egyre optimistábban látja a jövőjét Stohl András. A színész abban bízik, kiderül, a baleset legsúlyosabb sérültre, Kaincz Pál mégsem szenvedett maradandó sérüléseket, így ügye is más megítélés alá kerül.

Lapinformációk szerint Pali bácsi szomszédjai közjegyző előtt nyilatkoztak arról, hogy az idős ember ugyanúgy dolgozik, kapál, kaszál, meggyet szed a földeken, mint a baleset előtt, és már nem is sántít. Stohl András abban bízik, hogy ha ez így van, akkor nem kell letöltenie börtönbüntetését, és a "felfüggesztettel" megúszhatja a tettét. 

Arról is lehet hallani, hogy a színész egyre optimistább a legutolsó tárgyalás óta, a rossznyelvek szerint még az is lehet, hogy valaki "súghatott" neki, hogy jól áll a szénája. Biztosat az ügyben persze csak ősszel tudhatunk, amikor is folytatódik Stohl András tárgyalássorozata.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.