Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 06. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Stohl egyre optimistább

Stohl egyre optimistább

A hírek szerint egyre optimistábban látja a jövőjét Stohl András. A színész abban bízik, kiderül, a baleset legsúlyosabb sérültre, Kaincz Pál mégsem szenvedett maradandó sérüléseket, így ügye is más megítélés alá kerül.

Lapinformációk szerint Pali bácsi szomszédjai közjegyző előtt nyilatkoztak arról, hogy az idős ember ugyanúgy dolgozik, kapál, kaszál, meggyet szed a földeken, mint a baleset előtt, és már nem is sántít. Stohl András abban bízik, hogy ha ez így van, akkor nem kell letöltenie börtönbüntetését, és a "felfüggesztettel" megúszhatja a tettét. 

Arról is lehet hallani, hogy a színész egyre optimistább a legutolsó tárgyalás óta, a rossznyelvek szerint még az is lehet, hogy valaki "súghatott" neki, hogy jól áll a szénája. Biztosat az ügyben persze csak ősszel tudhatunk, amikor is folytatódik Stohl András tárgyalássorozata.

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.