Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Június 28. 14:45, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Szélesi: Inkább szakadjanak le a lábak, mintsem a bunda legyen a téma

Szélesi: Inkább szakadjanak le a lábak, mintsem a bunda legyen a téma

Több mint nyolcszáz gyanúsítottja van a görög futballt megrázó vesztegetési botránynak, és az ügyben az Olympiakosz Volosz elöljárói is érintettek: a klub elnökét, Akhilleasz Beoszt letartóztatták. Szélesi Zoltán, a ligából való k

„Talán az egész országban nem akad olyan ember, aki átlátná a helyzetet. Úgy gondolom, mindenki koncentráljon a saját feladatára. Az enyém nem az elmélkedés vagy a megoldáskeresés. Nekem a tréningeken kell teljesítenem, aztán a pályán" – mondta az edzőtáborban tartózkodó Szélesi Zoltán a Nemzeti Sportnak, hangsúlyozva: belső ügyekről a játékosok nem nyilatkozhatnak.

„Tájékozódunk és várunk, mást nem tehetünk – ezek már Pataky Tibornak, a Szélesit képviselő menedzseriroda vezetőjének szavai. – Amíg a szerződések élnek, kötelesek vagyunk betartani az abban foglaltakat. Hétfőn három üzenetet váltottunk, nem tapasztaltunk zavart. Az eseményeket figyelemmel kísérjük, de a menedzser is csak akkor léphet, ha a hírek magasabb szintre emelkednek, azaz határozatok formájában jelennek meg."

A FIFA-licences menedzser érdemben nem reagált arra a kérdésre, érvénytelennek tekinthető-e a futballista szerződése, ha klubját visszasorolják a bajnokságban.

„A visszasorolás egyelőre hipotézis, nem érdemes boncolgatni. Nyitva tartjuk a szemünket, igyekszünk minden lehetőségre a legjobban felkészülni."

Noha a visszasorolás mellett a nemzetközi kupaindulás jogának megvonása is szerepel a beígért büntetési tételek között, Szélesi igyekszik továbbra is a szakmára összpontosítani:

„Az új spanyol edződuó eszelősen jó munkát végez, őszintén mondom, jólesik, hogy a nap végén úgy érzem, leszakadnak a lábaim. Érteni vélem, miért tart ott a spanyol futball, ahol. Készülünk az Európa-liga-mérkőzésre, engem is ez foglalkoztat. Minden más a klub és a menedzserek dolga."

Címkék: futballista

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.