Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Február 20. 05:03, szerda | Belföld
Forrás: mti

Szombaton kiderül, hogy ki nyeri a Magyarország legjobb dala címet

Szombaton kiderül, hogy ki nyeri a Magyarország legjobb dala címet

Szombaton kiderül, hogy a nyolcas mezőnyből melyik mű nyeri el a Magyarország legjobb dala címet. A műsorban vendégfellépőként az AWS is zenél, az együttes tavalyi, győztes dalát adja elő, új formában.

A Dal 2019 fináléjában, szombat este 19 óra 30 perctől Pápai Joci (Az én apám), Nagy Bogi (Holnap), Szekér Gergő (Madár, repülj!), a Fatal Error (Kulcs), Oláh Gergő (Hozzád bújnék), az Acoustic Planet (Nyári zápor), Vavra Bence (Szótlanság) és a The Middletonz (Roses) küzd majd Az év dala címért a Duna Televízióban és a Duna Worldön.

A döntőben az is kiderül, hogy ki nyeri A Dal Akusztik online szavazást. A dalok akusztikus feldolgozásaira szerda éjfélig még lehet szavazni a www.adal.hu oldalon, az Akusztik menüpont alatt - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóirodája hétfőn az MTI-t.

A második elődöntőben már átadták A Dal 2019 Legjobb Dalszöveg Írója különdíjat, amelyet Szepesi Mátyásnak ítélt a szakmai zsűri a Százszor visszajátszott című dalért. A számot a versenyben a Konyha együttes adta elő. A Dal 2019 Felfedezettje különdíjat idén az Acoustic Planet kapta.

A Dal döntője után is exkluzív, színfalak mögötti információkkal várja a nézőket A Dal Kulissza 21.40-től. A műsorban az előadók és a zsűri is számtalan érdekességgel szolgál majd a produkciókról, izgalmas kulisszatitkokat osztanak meg a műsorvezetőkkel, Forró Bencével és Lolával - írták a közleményben.

A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán pedig az érdeklődők már az adások előtt megnézhetik, hogyan készülnek a versenyzők a döntő napjára. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során