Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Október 14. 08:46, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Szorosabb és izgalmasabb nem nagyon lehetett volna!

Egy végtelenül izgalmas és szoros csatában szorult a 2. helyre a Turán-Bagaméri páros a Vértes Rallye-n.

Majdnem végig vezették a versenyt, azonban egy nagyszerű hajrával Velenczei Ádám és Szőke Tamás lett a nyerő páros! Ezúton is gratulálunk Nekik!

Klausz Kristóf és Csányi Boti egy megforgástól eltekintve stabilan versenyzett, azonban ez 1 percükbe került, mivel az autó csak nehezen indult újra. Így is a 7. helyen végeztek, ami szép eredmény a mezőny egyik legöregebb R5-ös kocsijával.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Majdnem kihozta mindenki a maximumot a versenyből. Persze nem vagyok elégedetlen, de olyan közel volt Friciéknek a győzelem, hogy kicsit keserű az utolsó gyorsan elbukni. Egész az utolsó gyorsig jól taktikáztak, úgy éreztük meg lesz a győzelem, Frici nem gondolta, hogy ilyen remek időt tud futni a sötétben Ádi, de csak gratulálni tudunk neki ehhez! Ebben a szoros mezőnyben ez is remek eredmény és így nem hivatalos számítás szerint egész szoros lett a bajnoki címért futott küzdelem, az első 4 pilóta közül még bárki lehet bajnok. Két verseny van hátra, 24 pont Friciék hátránya az elsőhöz képes. Abból az egyik Nyíregyháza, ahol tavaly nyerni tudott, a másik a Mikulás Rallye, ahol már nyert, így bizakodva várjuk az év végi hajrát!!

Klauszék is stabilan versenyeztek, bár Kristófnak ezek a pályák is szinte újak és a sok külföldi verseny után még szoknia kell ezeken a szinte kanyar nélküli pályákon való száguldást. Volt egy megforgásuk, ami után a 15. helyre csúsztak, innen jöttek fel 7.-nek szóval elégedettek lehetünk, ennél előrébb akkor sem biztos, hogy végeznek, ha nincs a hiba. Ők a 8. helyen állnak összetettben, úgy, hogy az egri versenyt kihagyták, így az 5. helytől való 10 pontos hátrány még behozható, főleg úgy, hogy tavaly Ők nyerték a Mikulás Rallye-t!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:
Multifilm SFX Kft., CS-Process Kft., Sun&Fun Holidays, Hetech Trend Kft., VPT Caravan., Autóflex Kft., Krisped Kft., Droidx Kft., Sütödetech Kft., Airvent Zrt., ZFW Hortiservice Kft., Villumen Kft., Aqua-Start Kft., Multikomplex Budapest Kft., CATA, RIWAX.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.