Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 11. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: STOP/Compress

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Technobál - belépés csak frakkban - VIDEÓ

Hagyományt és modernitást ötvöz a harmadik alkalommal megrendezendő bécsi technobál, amely két bálteremmel és az osztrák főváros legjobb húsz DJ-jével várja a különleges élményre vágyókat.

Harmadik alkalommal rendezik meg 2012. január 14-én a hagyományos bécsi báli szezon talán egyik legbizarrabb táncos estjét, a Bécsi Techno Bált (Wiener Techno Ball). A rendezvény ötvözi a hagyományt és a modernitást: a klasszikusan modern stílusban berendezett bálteremben tradicionális báli ruhákba bújó férfiak és nők táncolnak elektronikus zenére.

A rendhagyó táncest kiatalálóinak az volt a célja, hogy a kor igényeihez igazodó bált hívjanak életre a világ egyik leghíresebb báli helyszínén, Bécsben.

A harmadik alkalommal megrendezendő technobálon külön erre az alkalomra készült speciális dekoráció, két bálterem és Bécs legjobb húsz house- és techno-DJ-je várja a bulizni vágyókat a Club Pratersauna-ban. Belépni csak báli- vagy koktélruhában, öltönyben, frakkban, egyenruhában, népviseletben, dirndliben vagy fantáziakosztümben lehet, a Stílussarokban pedig maga Christian Sturmayr hajstylist gondoskodik a vendégek megfelelő frizurájáról.

A technobál idei újdonsága, hogy a művészet is helyet kap a bálteremben: minden órában Stefan Künzler "Digitális Ballet Show"-ja látható. A falra vetített videóhoz természetesen klasszikus bécsi keringő az aláfestő zene. A PS Artspaceben pedig a sikeres nemzetközi művész, Valentin Ruhry installációit csodálhatja meg a táncban megfáradt közönség.

Aki bírja reggelig, azt vasárnap délig tartó afterpartyra várják a szervezők.

További info: http://www.technoball.at

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.