Városlista
2020. április 1, szerda - Hugó

Hírek

2019. Október 25. 12:53, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Több mint 25 milliónyi droggal bukott le egy díler - VIDEÓ

Több mint 25 milliónyi droggal bukott le egy díler - VIDEÓ

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 42 éves B. Zoltánnal szemben a rendőrség.

A nyomozóknak márciusban jutott tudomására, hogy egy bagi házban ismeretlen kábítószert termeszt. A rendőrök az áramszolgáltatótól megtudták, hogy a kérdéses ingatlanban havonta a normál háztartási fogyasztás tízszeresét használták.

A nyomozók felderítő munkájuk során beazonosították azt a budapesti férfit, aki rendszeresen megfordult a Pest megyei településen található háznál. Elfogására október 22-én este akciót szerveztek a rendőrök.

Az egyenruhások negyed kilenckor elfogták az éppen távozni készülő B. Zoltánt, majd kutatást tartottak a házban, illetve a férfi autójában. Az ingatlanban egy 157 tőből álló, professzionálisan felszerelt marihuána ültetvényt találtak a nyomozók, valamint 17 gramm fehér színű, por állagú anyagmaradványt és növényi magokat foglaltak le. A rendőrök munkáját botanikus szakértő segítette a helyszínen.

A férfi budapesti otthonában megtartott kutatás alkalmával a lakás több pontjáról több mint 2 kilogramm fehér színű kábítószergyanús anyagmaradványt, közel 8 kilogramm zöld színű növényi anyagmaradványt, digitális mérlegeket, önzáró tasakokat, valamint 6,5 millió forint készpénzt foglaltak le. Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag amfetamin, valamint marihuána, feketepiaci értékük körülbelül 26 és fél millió forint.

A nyomozók a férfit jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 01. 18:53, szerda | Kék hírek

Viccből tett betontalpat a sínekre egy fiatal

Somogyszentpál felé közlekedő személyvonaton tartózkodók testi épségét sodorta veszélybe a felelőtlen magatartás.

2020. Március 31. 07:59, kedd | Kék hírek

Betört és randalírozott egy férfi a debreceni Nagytemplomban

Betört egy férfi hétfő este a debreceni Református Nagytemplomba - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

2020. Március 30. 10:45, hétfő | Kék hírek

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Harminchárom határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2020. Március 30. 07:34, hétfő | Kék hírek

Kétszer is döfött egy betörő Ócsán

A helyszín közelében elfogták a támadót a rendőrök a polgárőrök közreműködésével. A férfit emberölés kísérlete miatt vették őrizetben.