Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Június 07. 13:01, csütörtök | Belföld
Forrás: forrás: Harley Tulajdonosok Klubja

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Több száz motoros szállta meg a Balaton partot

Hivatalosan is elkezdődött a 19. Open Road Fest. A legszerencsésebbek már első nap elvihették egy rövid túrára a legújabb Harley-Davidson modelleket, az esti óráktól pedig a koncertek vették át a főszerepet.

A buli folytatódik: vezetett túrák indulnak, lesz Kids Race, extrémsport bemutatót tart a Gravity Academy, Erdős Csabi pedig kaszkadőr show-val kápráztatja el a nagyérdeműt. Este a hamisítatlan rock'n'roll veszi át a főszerepet, hiszen színpadra lép a Tankcsapda, a német The New Roses és a Dorothy, de az ír kocsmazene hazai képviselői, a Paddy & the Rats is a motoros fesztivál vendége lesz. Továbbra is zajlik a Nyerj egy Harley-t! játék, sőt a helyszínen az esélyek még tovább növelhetők.

Fotó: openroadfest.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.