Városlista
2021. január 26, kedd - Vanda

Hírek

2011. Október 31. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Katie Holmest ritkán látni a férjével, ám most nyilvánosan ölelgették egymást, és együtt vitték a lányukat vidámparkba. Vajon tényleg egy boldog családot látunk, vagy csak eljátsszák a nagy idillt?

Az elmúlt időben nem sokat láthattuk együtt a házaspárt. Katie Holmest mindig csak a lányával kettesben fotózzák le, miközben Tom Cruise-t többnyire a munkája köti le, vagy ki tudja, merre jár. Nem véletlenül pletykálják jó ideje, hogy a sztárpár házassága csak kirakat, és valójában jó ideje külön életet élnek.

A napokban mégis olyan képsorozat jelent meg a párról és lányukról, Suriról, amelyen felhőtlenül boldognak látszanak. Csakhogy érdekes módon pont akkor készültek az idilli fotók, amikor hamarosan a mozikba kerül Cruise új filmje, a Mission Impossible negyedik része... Csak nem reklámfogás a már-már giccsesen tálalt nagy boldogság?

De vajon mi lehet a teljes igazság? Nos, ez talán sosem derül ki, de az biztos, hogy sokak szerint a most készült képek nem igazi lesifotók, csak annak vannak beállítva, és Cruise-ék maguk béreltek fel fotóst. Érdekes módon pontosan ilyen ritka, idilli családi képek készültek ez a színész előző filmje előtt is, sőt akkor is, amikor a Katie szereplésével készült "Kennedy család" című sorozatot műsorra tűzték.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 25. 16:02, hétfő | Bulvár

Kevés is elég volt Liam Neeson akciófilmjének az első hely megőrzéséhez

Liam Neeson akciófilmje, a The Marksman második hete tartja vezető helyét a gyengélkedő észak-amerikai mozis piac jegyárbevételi toplistáján, a hétvégén mindössze 2 millió dollárt (587,6 millió forint) hozott.

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.