Városlista
2019. szeptember 23, hétfő - Tekla

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Rihanna nemcsak bájait mutatta meg hazája népének, de volt lovagjával is nyilvánosan melegítették fel a túlfűtött románcukat.

Az elmúlt pár napban a Kadooment Nap lett a világ férfijainak kedvenc nemzeti ünnepe, ugyanis Rihannáról olyan képsorozat készült a fesztiválon, ami sokáig fog főszerepet játszani vágyálmaikban. A barbadosi énekesnő azonban nemcsak szinte meztelenül vonult az ünneplő tömeggel, hanem egy fiatalemberrel elég közeli kapcsolatba is került. Konkrétan szexuális együttlétet imitáltak egyfolytában, tánc gyanánt. RiRi viszont nem találomra választotta ki a szerencsés urat, már nagyon is ismerte. Negus Sealy ugyanis élete első nagy szerelme, akivel hosszú évekig élt szerelemben, mielőtt még szupersztárrá vált volna. 

A kapcsolatuk ugyan bő négy éve véget ért, de sosem tűntek el egymás szívéből, illetve vágyaikból sem. Mivel Negust a helyiek Szerelem Istenként hívják, hihetetlen szexuális teljesítménye, illetve ágyéktáji méretei okán. Tehát nem véletlen, hogy a Fenty család büszkesége csakis alaposan megáldott férfiakkal hajlandó összeállni, mivel már nőiessége kibontakozásának hajnalán elkényeztette a sors. Így nem is csoda, hogy barbadosi barátaik szerint nemcsak Rihanna otthon tartózkodásának idejére szól az, hogy megint egymásra gerjedtek, hanem hosszabb időre.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 20. 18:05, péntek | Bulvár

Állandó fülgyulladás okozhatta a neandervölgyi ember kihalását

A neandervölgyi ember kihalása összefügghet azzal, hogy egész életében állandó fülgyulladás gyötörte a fülkürtök (vagy Eustach-kürt) felépítése miatt, amely hasonlít a mai gyermekek fülkürtjének szerkezetéhez

2019. Szeptember 20. 14:35, péntek | Bulvár

Amilyen a gazda, olyan a kutyája

Gyakoribb a túlsúlyos kutya a kövér gazdiknál, mint a normál testsúlyú kutyatulajdonosoknál - derítette ki a Koppenhágai Egyetem állatorvosainak kutatása.

2019. Szeptember 20. 07:11, péntek | Bulvár

Workshopot tart Magyarországon Madonna és a Red Hot Chilli Peppers producere

Workshopot tart Magyarországon Madonna, Kendrick Lamar és a Red Hot Chilli Peppers producere, Philippe Weiss a Budapest Showcase Hub (BUSH) fesztiválon, amelyet november 13. és 15 között rendeznek meg Budapesten.

2019. Szeptember 19. 13:53, csütörtök | Bulvár

Saját templomából lopott műkincseket egy pap Máltán

Saját templomából lopott el műkincseket mintegy 100 ezer euró (33 millió forint) értékben egy pap Máltán.