Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Tömeg előtt enyelgett a szexi díva

Rihanna nemcsak bájait mutatta meg hazája népének, de volt lovagjával is nyilvánosan melegítették fel a túlfűtött románcukat.

Az elmúlt pár napban a Kadooment Nap lett a világ férfijainak kedvenc nemzeti ünnepe, ugyanis Rihannáról olyan képsorozat készült a fesztiválon, ami sokáig fog főszerepet játszani vágyálmaikban. A barbadosi énekesnő azonban nemcsak szinte meztelenül vonult az ünneplő tömeggel, hanem egy fiatalemberrel elég közeli kapcsolatba is került. Konkrétan szexuális együttlétet imitáltak egyfolytában, tánc gyanánt. RiRi viszont nem találomra választotta ki a szerencsés urat, már nagyon is ismerte. Negus Sealy ugyanis élete első nagy szerelme, akivel hosszú évekig élt szerelemben, mielőtt még szupersztárrá vált volna. 

A kapcsolatuk ugyan bő négy éve véget ért, de sosem tűntek el egymás szívéből, illetve vágyaikból sem. Mivel Negust a helyiek Szerelem Istenként hívják, hihetetlen szexuális teljesítménye, illetve ágyéktáji méretei okán. Tehát nem véletlen, hogy a Fenty család büszkesége csakis alaposan megáldott férfiakkal hajlandó összeállni, mivel már nőiessége kibontakozásának hajnalán elkényeztette a sors. Így nem is csoda, hogy barbadosi barátaik szerint nemcsak Rihanna otthon tartózkodásának idejére szól az, hogy megint egymásra gerjedtek, hanem hosszabb időre.

Címkék: rihanna

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 07:12, hétfő | Bulvár

A Toy Story 4 könnyedén tört az észak-amerikai mozis toplista élére

Ugyan többet vártak tőle, 118 millió dolláros (33,6 milliárd forintos) hétvégi jegyárbevételével mégis könnyedén nyerte meg az észak-amerikai mozis hétvégét a Pixar családi animációja, a Toy Story 4.

2019. Június 22. 17:00, szombat | Bulvár

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone

Az okosgumik fejlesztésére koncentrál a jövőben a Bridgestone, amely nemcsak a flottakezelőknek, hanem a magánvásárlóknak is szeretne a közeljövőben adatokat közlő abroncsokat értékesíteni.

2019. Június 21. 08:56, péntek | Bulvár

Aranyérmes sportolók lepték meg a hátrányos helyzetű gyermekeket

Fodor Rajmund, Kokó, Verrasztó Dávid és Madaras Norbert sportsikerükről is meséltek a kicsiknek

2019. Június 20. 19:02, csütörtök | Bulvár

Ed Sheeran új lemezén világsztárok sora szerepel

Cardi B, Bruno Mars, Stormzy és még számos világsztár énekes és rapper működik közre Ed Sheeran új, No 6 Collaborations Project című új lemezén, amely július 12-én kerül a boltokba.