Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 09. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Utcán enyelgett Hermione

Utcán enyelgett Hermione

Emma Watson már nyíltan vállalja új lovagját, és így úgy sikerült őket lencsevégre kapni, ahogy a színésznőt maximum csak a vásznon lehetett látni.

Az elmúlt évtizedet azzal töltötte Emma Watson, hogy Hermione Grangerként varázsolgatott. Sok azonban nem ragadt rá a mágia tudományából, mivel nem sikerült láthatatlanná tennie magát és új lovagját, amint egymásnak estek az utcán. Pedig elviekben Emma mindent megtesz azért, hogy ne higgye senki Johnny Simmons-t a szerelmének. A páros ennek ellenére bátrán csókolózott az egyik étterem előtt, miután megebédeltek. Ezek után a fiatal színésznő már hiába mondja, hogy csak kollégák és barátok Johnny-val, hiszen ez nem éppen a szokásos üdvözlési forma haverok között. Főleg, hogy őt ilyen helyzetben maximum a vásznon láthatta bárki is.

Simmons a kisfiús külseje ellenére tökéletesen beleillik a szintén kisfiús külsejű Harry Potter sztár zsánerébe. Emma eddig főleg tőle idősebb rockerekkel szűrte össze a levet, akik előszeretettel néztek a pohár fenekére, és ekkor általában balhéba is keveredtek. A színészt pedig pár éve egy hét alatt kétszer is őrizetbe vették. Először gyorshajtás, majd illegális alkoholfogyasztásért. De azóta sem veti meg a bulizást.

Címkék: emma watson

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.