Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vad fotókon pózol az idős díva

Vad fotókon pózol az idős díva

Liza Minnelli egyre kevesebbet tűnik fel a médiában, ám most egy Rihannát idéző képsorozattal ad életjelt magáról.

A LOVE magazin igazi kuriózum a divatlapok sorában, az általában botrányos és perverz címlapjaik pedig óriási sikernek örvendenek. A legújabb szám azonban szakít a hagyományokkal, ugyanis a vezető képsorozat Liza Minnelliről készült. A hatvanöt éves dívát pedig mégsem lehetett levetkőztetni. Bár az sem lett volna meglepő, hiszen a fotókat Terry Richardson készítette, akinek kamerája előtt Mihalik Enikő és Kate Moss úgy dobja le a ruháját, mintha kötelező lenne. De azért Liza pózolása sem hétköznapi, hála a bőrszerelésnek és a bilincsnek, amit ráaggattak.

A Rihannásra sikeredett fotósorozatban azonban mégsem bíztak annyira a szerkesztők, hogy a címlapra is kitegyék. Inkább a filmes és a modellszakma nyolc feltörekvő, óriási ígéretét pakolták ki, akiket egytől-egyik rémisztő porcelánbabává alakítottak. Pedig Lizán ehhez a koncepcióhoz még a sminkeseknek se kellett volna sokat dolgozniuk, mivel ő már évekkel korábban elvégeztette magán ezt az átalakítást a plasztika sebészénél.

Címkék: Liza Minnelli

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 12. 15:04, kedd | Bulvár

Fair Play Nap a zenefogyasztás tisztaságáért

Harmadik alkalommal szervezi meg a Fair Play Napot a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért. A november 16-i esemény célja bemutatni, hogy a fair zenefogyasztás közös érdek.

2019. November 12. 07:51, kedd | Bulvár

Terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén

E hét elejétől terápiás malac fogadja az utazókat San Francisco nemzetközi repülőterén - jelentette több amerikai médium is.

2019. November 11. 14:02, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték kapta a legjobb mozifilm díját az amerikai közönségtől

A Bosszúállók: Végjáték kapta az év legjobb mozifilmje díjat a People\'s Choice Awards vasárnap Santa Monicában megrendezett ceremóniáján – írta meg a The Hollywood Reporter.

2019. November 11. 12:01, hétfő | Bulvár

A Korn is fellép jövőre Budapesten

A több mint negyedszázada működő kaliforniai nu metál csapat, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti. Az együttes 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.