Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Augusztus 05. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Válik a vak szupersztár

Válik a vak szupersztár

Stevie Wonder tizenegy évnyi házasságot követően elhagyta második feleségét.

A sztárvilág egyik legstabilabbnak hitt házassága sem tart örökké a jelek szerint. Stevie Wonder ugyanis váratlanul benyújtotta a válókeresetet a Los Angeles-i bíróságon. A papírok alapján az énekes-zongorista és Kai Millard Morris már 2009 októbere óta külön élnek, a válás okaként pedig kibékíthetetlen ellentéteket jelölt meg. Ami celebnyelven azt jelenti, hogy valamelyikük megcsalta a másikat. Erre egyelőre nincs semmi bizonyíték, de nem lenne meglepő, ha Wonder lépett volna félre. Ugyanis a két házasságában született két-két csemetéje mellett van három szerelemgyereke is.
A páros hivatalosan tizenegy évet töltött együtt, ám a vagyonosztozkodással nem fognak sok időt tölteni a házassági szerződésük miatt. Két fiúkat közösen nevelik tovább, Stevie pedig magától vállalta a gyerektartás fizetését. Így valószínűleg hamar túlesnek a hivatalos szakításon is. Főleg, hogy a válást a sztárokra specializálódott Laura Wasser vezényli le. Az ügyvédnő olyan hírességeknek segített kilépni a házastársi esküből, mint Britney Spears, Christina Aguilera, Heidi Klum vagy Angelina Jolie. Vagyis az összes botránymentes hollywoodi válópert ő intézte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.