Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Augusztus 08. 06:11, szombat | Kék hírek
Forrás: mti

Vasvillával és baltával okozott sérüléseket szomszédjának egy férfi

Vasvillával és baltával okozott sérüléseket szomszédjának egy férfi

Letartóztattak egy férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, a bántalmazott nő több sérülést szenvedett - közölte a Budapest Környéki Törvényszék pénteken az MTI-vel.

A törvényszék közleményében azt írta: a férfi, valamint a szomszéd nő és annak élettársa között néhány éve megromlott a kapcsolat. A rendszeressé váló konfliktusok miatt a gyanúsított ellen több büntetőeljárás is indult.

Július 31-én a férfi lovaskocsijával elsodorta az előtte kerékpárral közlekedő nőt. Amikor a nő elesett, a férfi a lovaskocsiról levett egy vasvillát, életveszélyesen megfenyegette a nőt, és többször megszúrta. A nő több helyen megsérült, de sikerült elvennie a vasvillát a férfitől, aki ezután egy baltával támadt rá. A nő újabb sérüléseket szenvedett, de a baltát is sikerült elvennie a férfitól. Ezt követően a férfi elhagyta a helyszínt.

A Nagykátai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást.

Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert megítélése szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el a nő, vagy annak élettársa sérelmére.

A Budakörnyéki Járásbíróság pénteki, távmeghallgatás útján megtartott ülésén az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.