Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. November 01. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Végre beismerték: Seherezádé évek óta a testéből él

Hamar fény derült arra, hogy Seherezádé go-go táncosként keresi a kenyerét, az Új Ász megtudta: karrierjét 16 évesen kezdte, ráadásul édesanyja engedélyével. Ditti még el is kísérte kislányát első munkahelyére, Máltára.

A szenvedélyes nők kategóriájában villába bejutott Seherezádé világlátott ember, mivel szüleivel annak idején sokat utazgattak. Így jutott el az akkor még tinédzser lány először Máltára, ami annyira megtetszett neki, hogy egy évvel később visszahúzta oda a szíve. Ekkor már azonban nem nyaralni ment, hanem diszkóba, élete első munkahelyére dolgozni.

- Tizenhat évesen engedtem ki először Vivit Máltára táncolni. A tánctanárnője vitte ki magával oda, majd nem sokkal később én is kimentem, hogy lássam, mit is csinál a lányom - kezdte a történetet Seherezádé édesanyja, aki soha nem volt a go-go tánc ellen, hiszen elmondása szerint többet látnak a lányokból a strandon, mint a színpadon.

- Soha nem voltam szigorú anya, azonban amikor az akartam lenni, Vivi rendszerint kitért a kéréseim elől. Így volt ez akkor is, amikor a tudtom nélkül megműttette a mellét. A nagymamája dugdosta egy könyvben a lányom összegyűjtött pénzét. Én már csak akkor szereztem róla tudomást, amikor elvégezték a műtétet - árulta el Ditti, aki végül megbékélt az operációval, hiszen lánya a depresszióig stresszelte magát mellei miatt.

- Vivinek nagyon pici volt a melle. A lányom még előttem is takargatta magát. A nagymamája a fellépéseihez éjszakákon át varrta az olyan felsőket, amiben legalább nyolcvanasnak tűnnek a mellei. Vivi annyira csúnyának érezte magát, hogy végül pánikbeteg és depressziós lett. Mivel én mindig is kislányomként gondoltam rá, az édesanyámnak sikerült velem megértetnie, hogy fogadjam el a lányom döntését, és ne hadakozzam tovább ellene - mesélte a napilapnak a villalakó édesanyja.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.

2020. Október 19. 12:55, hétfő | Bulvár

Liam Neeson Becsületes tolvaja nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban

Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje nyerte a hétvégét az észak-amerikai mozikban - írta a Deadline.com iparági becsléseket idézve.