Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2011. Július 13. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Veszélyben a sztárpár?

Veszélyben a sztárpár?

A világ leghíresebb szcientológus házaspárja gyakran csak hetente egyszer találkozik egymással - lehet, hogy a szépséges Katie Holmes unja már ezt a vallási hóbortot?

A napokban Mrs. Tom Cruise állítólag azt nyilatkozta egy női magazinnak, hogy férje egy "férfiasan romantikus lélek", aki egyszer elvitte őt egy körre saját repülőjén, amelynek oldalára fel volt festve: "Csókolj meg, Kate!" A gond csak az, hogy az ilyen beszámolókat ma már senki nem veszi komolyan a házaspártól: egyre több olyan fotó bukkan fel, ahol Katie egy másik férfival találkozgat, néhány napja pedig az is kicsúszott a száján: előfordul, hogy csak hetente egyszer futnak össze Tommal.

Ilyen körülmények között nem is csoda, hogy egyikük sem tervezi a családbővítést: Katie szerint így is állandóan ellepik a különböző rokonok a házukat, így se Surinak, se neki nincs igénye egy újabb kistestvérre. Ám ha igazak a pletykák, Mrs. Cruise valójában azért ódzkodik az újabb babavárástól, mert nem akar egy széteső házasság díszletei között felnevelni egy kisbabát. Akárhogyan is, tisztán látszik, hogy Tom és Katie egyre kényszeredettebben mosolyog egymás társaságában. Még jó, hogy csak heti egyszer kell találkozniuk.

Címkék: cruise

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára