Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vetkőzve válik J'Lo

Vetkőzve válik J'Lo

Jennifer Lopez kitárta lelkét az egyik magazinnak, és közben le is dobta a textilt, hogy jobban lehessen látni összetört szívét.

Ha egy válás nem éppen békésen zajlik - és Hollywoodban szinte sosem szokott -, akkor a felek igyekeznek még egy utolsót belerúgni abban, aki egykoron életük szerelme volt. Jennifer Lopez is ezt teszi a Vanity Fair legújabb számában. A negyvenkét éves énekesnő ugyanis szinte meztelenül, mindössze egy bundában, és egy pár szandálban mutatta meg még mindig dögös testét, amit Marc Anthony már soha többet nem kaphat meg, és ez bizonyára nagyon nem érinti pozitívan.


De J.Lo nemcsak fizikailag hat legújabb fotósorozatával harmadik hamarosan ex-férjére, mivel egy szép interjú is társul a képekhez, melyben ugyan kiváló apaként és előadóként írja le Anthony-t, aki ugyanakkor egy önző diktátor is. Jenny szavaiból az derül ki, hogy Marc elég nehezen viselte, hogy neje visszatért a rivaldafénybe. Ugyanis esküvőjük, és főleg ikreik születése után teljesen visszavonult. Így az élő csontvázak királya volt a legnagyobb sztár a családban, és mindenki hozzá igazodott. Ám amikor Lopeznek hiányozni kezdett, hogy nem emlegetik a világ legjobb női között, és újjáélesztette karrierjét, apu nagyon szomorú lett. Vagy helyesebben mondva duzzogott, mint egy kisgyerek, és mindenben irányítani akarta gitártestű nejét. Jen viszont attól jobban szereti magát, hogy egy olyan kapcsolatban sínylődjön, ami halálra van ítélve. Így szexisen méretes farával odébbállt.

Címkék: Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.