Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 04. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Vetkőzve válik J'Lo

Vetkőzve válik J'Lo

Jennifer Lopez kitárta lelkét az egyik magazinnak, és közben le is dobta a textilt, hogy jobban lehessen látni összetört szívét.

Ha egy válás nem éppen békésen zajlik - és Hollywoodban szinte sosem szokott -, akkor a felek igyekeznek még egy utolsót belerúgni abban, aki egykoron életük szerelme volt. Jennifer Lopez is ezt teszi a Vanity Fair legújabb számában. A negyvenkét éves énekesnő ugyanis szinte meztelenül, mindössze egy bundában, és egy pár szandálban mutatta meg még mindig dögös testét, amit Marc Anthony már soha többet nem kaphat meg, és ez bizonyára nagyon nem érinti pozitívan.


De J.Lo nemcsak fizikailag hat legújabb fotósorozatával harmadik hamarosan ex-férjére, mivel egy szép interjú is társul a képekhez, melyben ugyan kiváló apaként és előadóként írja le Anthony-t, aki ugyanakkor egy önző diktátor is. Jenny szavaiból az derül ki, hogy Marc elég nehezen viselte, hogy neje visszatért a rivaldafénybe. Ugyanis esküvőjük, és főleg ikreik születése után teljesen visszavonult. Így az élő csontvázak királya volt a legnagyobb sztár a családban, és mindenki hozzá igazodott. Ám amikor Lopeznek hiányozni kezdett, hogy nem emlegetik a világ legjobb női között, és újjáélesztette karrierjét, apu nagyon szomorú lett. Vagy helyesebben mondva duzzogott, mint egy kisgyerek, és mindenben irányítani akarta gitártestű nejét. Jen viszont attól jobban szereti magát, hogy egy olyan kapcsolatban sínylődjön, ami halálra van ítélve. Így szexisen méretes farával odébbállt.

Címkék: Jennifer Lopez

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:08, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték átvette a kasszasikerek listájának vezetését

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film.

2019. Július 22. 07:12, hétfő | Bulvár

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén - számolt be a BBC News.

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

2019. Július 20. 18:03, szombat | Bulvár

Elektronikus bőrt fejlesztettek szingapúri kutatók

Szingapúri kutatók elektronikus bőrt fejlesztettek, hogy megadják az érintés érzését a robotoknak és a művégtagoknak.