Városlista
2019. július 22, hétfő - Magdolna

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a szentéletű tinisztár

Villantott a szentéletű tinisztár

Amerika megrendíthetetlen erkölcsű kiskedvence, Taylor Swift nevén is folt esett, mikor több ezer ember előtt villantott.

KanYe West megreformálta ugyan a modern rapszakmát, de sokkal nagyobb teljesítmény volt tőle, hogy egy kétperces monológgal szentet faragott Taylor Swiftből. Az emlékezetes kirohanása óta a pop-country énekesnő a megtestesült ártatlanság, és lányos báj mintapéldánya. Azonban legutóbbi koncertjén sikerült beállnia a többi, romlottnak nevezett tinisztár közé, amikor megvillantotta bugyiját. A huszonegy esztendős sztár apró ruhája folyamatosan csúszott felfelé, miközben nagy odaadással prezentálta művészetét, ami azzal zárult, hogy több ezren láthatták milyen alsóneműt húzott aznap. A kis malőr viszont meglepő módon nagyon nem zavarta Taylort, aki vezetéknevével ellentétben nem volt valami gyors toalettje megigazításában. 

De legalább nem rögtön egy olyan villantással indított, amit legjobb barátnéja, Miley Cyrus is megirigyelhetne. Pedig belőle aztán már mindent láttunk fiatal kora ellenére is. Pasifalásban viszont már régen felülmúlta Cyrusék szeme fényét. Három éven belül sikerült Joe Jonast, Taylor Lautnert, Jake Gyllenhall-t, és John Mayert is a lovagjai közt tudni.

Címkék: sztár

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 22. 13:08, hétfő | Bulvár

A Bosszúállók: Végjáték átvette a kasszasikerek listájának vezetését

A Marvel szuperhős-univerzumának legnagyobb jegybevételét érte el a hétvégén a Bosszúállók: Végjáték című film.

2019. Július 22. 07:12, hétfő | Bulvár

Egy sor új szuperhősfilmet jelentett be a Marvel

Egy sor új szuperhősfilmet és folytatást jelentett be a Marvel filmstúdió a San Diegó-i Comic Con szórakoztatóipari vásáron a hétvégén - számolt be a BBC News.

2019. Július 21. 05:00, vasárnap | Bulvár

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soullal koncertet ad a budapesti Akvárium Klubban, ahol Summer of Sorcery című, idén megjelent albumukat mutatják be.

2019. Július 20. 18:03, szombat | Bulvár

Elektronikus bőrt fejlesztettek szingapúri kutatók

Szingapúri kutatók elektronikus bőrt fejlesztettek, hogy megadják az érintés érzését a robotoknak és a művégtagoknak.