Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2011. Augusztus 04. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Villantott a szentéletű tinisztár

Villantott a szentéletű tinisztár

Amerika megrendíthetetlen erkölcsű kiskedvence, Taylor Swift nevén is folt esett, mikor több ezer ember előtt villantott.

KanYe West megreformálta ugyan a modern rapszakmát, de sokkal nagyobb teljesítmény volt tőle, hogy egy kétperces monológgal szentet faragott Taylor Swiftből. Az emlékezetes kirohanása óta a pop-country énekesnő a megtestesült ártatlanság, és lányos báj mintapéldánya. Azonban legutóbbi koncertjén sikerült beállnia a többi, romlottnak nevezett tinisztár közé, amikor megvillantotta bugyiját. A huszonegy esztendős sztár apró ruhája folyamatosan csúszott felfelé, miközben nagy odaadással prezentálta művészetét, ami azzal zárult, hogy több ezren láthatták milyen alsóneműt húzott aznap. A kis malőr viszont meglepő módon nagyon nem zavarta Taylort, aki vezetéknevével ellentétben nem volt valami gyors toalettje megigazításában. 

De legalább nem rögtön egy olyan villantással indított, amit legjobb barátnéja, Miley Cyrus is megirigyelhetne. Pedig belőle aztán már mindent láttunk fiatal kora ellenére is. Pasifalásban viszont már régen felülmúlta Cyrusék szeme fényét. Három éven belül sikerült Joe Jonast, Taylor Lautnert, Jake Gyllenhall-t, és John Mayert is a lovagjai közt tudni.

Címkék: sztár

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 21. 11:00, csütörtök | Bulvár

Nem turnézik a Coldplay, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti hatásait

Nem indul lemezbemutató turnéra a Coldplay brit zenekar, mert aggasztónak tartják koncertjeik környezeti terheit.

2019. November 21. 08:56, csütörtök | Bulvár

Woody Allen-napot tartanak Budapesten

Woody Allen Egy esős nap New Yorkban című legújabb filmjét premier előtt láthatja a magyar közönség vasárnap Budapesten a Kino Cafe moziban rendezendő Woody Allen-napon, amely az új film mellett öt alkotást látható még.

2019. November 20. 17:07, szerda | Bulvár

Új Depeche Mode-koncertfilm kerül csütörtökön a mozikba

Depeche Mode: Spirits in the Forest címmel, a világpremierrel egy időben új koncertfilmet mutatnak be a magyar mozik csütörtökön. A világhírű brit zenekar 2017-2018-as turnéját megörökítő alkotást Anton Corbijn rendezte.

2019. November 20. 05:00, szerda | Bulvár

Turnéra készül a Mötley Crüe

Újra turnéra indul az Egyesült Államokban a Mötley Crüe amerikai glam metal együttes, kevesebb mint öt évvel azután, hogy világ körüli koncertsorozattal búcsúzott el rajongóitól.