Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. November 16. 07:19, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

VV Fecó idegesítő szokása súlyos betegség!

VV Fecó idegesítő szokása súlyos betegség!

\"Irritáló vagy, amikor elvicceled a komoly dolgokat!\" - vágta Fecó fejéhez Vera a kiválasztás estéjén, de a dumagép furcsa viselkedése már másoknak is szemet szúrt.

Csakhogy Fecó ezt nem szándékosan csinálja: kényszernevetéssel küzd!

Fecó gyakran azzal húzza ki a gyufát a többieknél, hogy amikor nekitámadnak vagy megsértik, akkor ahelyett, hogy okosan visszavágna, csak bárgyún mosolyog és nevetgél. Ezzel pedig csak még jobban felidegesíti őket. Ám Vera a minap tökéletesen rávilágított a lényegre, és Eszter ki is mondta a varázsszót: Fecó kényszernevetéssel küzd! Ez pedig egyáltalán nem olyan vicces, mint amilyennek elsőre tűnik, ugyanis valójában egy létező és súlyos idegrendszeri probléma! Kényszernevetésről akkor beszélhetünk, amikor a nevetési rohamok kontroll nélkül, reflexszerűen törnek rá valakire, pozitív érzelem átélése nélkül. Ez a tünet egy neurológiai rendellenesség következtében lép fel, és igen kínosan éli meg a beteg. Ez Fecó esetében is láthatóan így van. A villalakó, ha akarná, sem tudná leplezni, mennyire zavarja, hogy képtelen másképp reagálni a váratlan helyzetekre, és folyton elvörösödik. Úgyhogy ne higgyünk a látszatnak! Ha Fecó legközelebb kacarászik, amikor rajta lesz a zöld kendő, azt csak kínjában teszi, és valójában pokolian érzi magát!

Címkék: valóvilág, VV Fecó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára