Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Március 03. 14:12, péntek | PR
Forrás: (x)

2023 tavaszának legdivatosabb színei

2023 tavaszának legdivatosabb színei

A 2023-as szezon már a nyakunkban, ezért érdemes még utoljára átvenni a tavasz legtrendibb színeit. A tavalyi év folytatásában ismét rendkívüli színek kerülnek a porondra.

Nézzük, melyek azok, amelyekről a fashion blog CCC tippjei is írni fognak.

Az év színe: a Viva Magenta

A Pantone színpaletták kidolgozói minden évben megválasztják az év színét. Ez oly annyira befolyásolja a divat és a dizájn világát, hogy egész évben jelenlévővé válnak a divatházak tervezésében az adott év színei. Idén a Viva Magenta nevezetű árnyalat lett 2023 színe. Ez a szín a fuksziához áll a legközelebb, mondhatnánk azt is, hogy a lilás-piros egy árnyalata. Egy olyan árnyalat, ami összességében élénk, ám mégis semlegesnek mondható. Nem húz sem fiatalhoz, sem idősekhez, nem kislányos, de nem is kifejezetten csak a divatimádó hölgyek színe. A Viva Magenta univerzális szín, amire egyaránt mondhatjuk, hogy elegáns, ám teljesen hétköznapian is viselhetjük. Ugyanakkor hétköznapi viseletben megjelenítve is feldobja, vidámmá és különlegessé teszi a szettünket. Ez a színárnyalat egyszerűen mindenkinek jól áll. Remekül mutat a télies, világos bőrű hölgyeken, de a sötét bőrűeken is. Ezen kívül kiváló kiegészítője lehet a férfi viseletnek, ugyanis ez a színárnyalat nem húz a kifejezetten nőies színekhez, de a férfiashoz sem. Például ingként vagy nyakkendőként viselve kifejezetten elegáns hatást kelt.

Zöldek: frissek, üdék, különleges árnyalatúak

A kékeszöld, mentazöld és a pasztellzöldek különféle árnyalatai dobogósok lesznek az idei szezonban. Persze, a zöld tavaszra mindig nyerő választás, hiszen a természet is ilyenkor zöldbe öltözik. Viszont az idei zöldek kifejezetten finomak, elegánsak, púderosak, amelyek finom frissességgel varázsolják el az érzékeinket és persze a szettünket. Az ilyen zöldek szintén kortalanok. Jól állnak a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Egyszerre nőiesek és üdék, amelyek a sportos szettekhez is kiválóan viselhetőek. A zöld ezen árnyalatai ráadásul remek kiegészítőszínek. Jó kontrasztokat hozhatunk létre semleges és élénk színekkel is. Például napsárgával vagy a már említett magentával kombinálva különleges outfitet kaphatunk. Válasszunk bátran például egy szép magenta táskát, amelyek magenta kendővel vagy felsővel is kombinálhatunk, de akár egyetlen színként is viselhetjük, hiszen jó kiegészítője a több színű szetteknek.

Szépséges világoskékek és levendulák

A levendulaszín sláger lesz az idei szezonban, ahogyan a kékek finomabb árnyalatai is. A púderkék, babakék vagy éppen a kékeszöld pasztell árnyalatai mind olyan színváltozatot jelentenek, amelyeket a színek imádóinak nem érdemes kihagynia. Ezeket elképesztő outfitekben lehet hasznosítani, ha pedig épp nincs ötletünk, akkor a fashion blog CCC által adott tanácsai biztos, hogy remek inspirációt jelentenek majd. Ezen kívül a CCC üzletében a legújabb trendek szerint találhatjuk meg a cipőket, táskákat és más kiegészítőket, amelyek között jócskán akadnak már most az idei tavaszra való trendszínű modellek is. Online könnyedén megrendelhetjük, de a CCC üzletében meg is tekinthetjük élőben a minőségi márkák termékeit.

Címkék: ccc, cipő, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat