Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Február 09. 14:06, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A leghosszabb ideje házas magyar párt keresi a Kossuth rádió

A leghosszabb ideje házas magyar párt keresi a Kossuth rádió

A leghosszabb ideje házasságban élő magyar párt keresi a Kossuth rádió a házasság hete alkalmából, február 10. és 14. között - közölte az MTVA vasárnap.

A tájékoztatás szerint már több tucatnyian jelentkeztek, hogy megosszák tapasztalataikat, életbölcsességeiket a hosszú, boldog házasság receptjéről a hallgatókkal.

Hozzátették: a Duna televízió Család-barát magazinja mellett a Kossuth rádió is tematikus műsorokkal készül az egyhetes eseményre.

Hétfőn bemutatják a házasság hete idei nagyköveteit, Dobay Esztert és Semsei Rudolfot, kedden az Ölelj át! programot ismertetik, valamint Mihalec Gábor családterapeuta beszél a szerelemről, a szenvedélyről és arról, hogy mi marad, ha elmúlnak ezek az érzések.

Szerdán az "anyós sulit" mutatják be és az anyós-meny viszonyról is szó lesz, csütörtökön pedig a Kétigen Alapítvánnyal azzal foglalkoznak: mire mond igent a menyasszony és a vőlegény. Csütörtökön a Család-barát magazinban élő televíziós adásban hangzik majd el két igen - tették hozzá.

Pénteken a rádióban Hammer Zsuzsanna családterapeuta életpéldákkal összegzi a házasság hete legfontosabb életbölcsességeit, valamint az is kiderül, kinek mondta ki a boldogító igent Zsuráfszky Zoltán tánckoreográfus.

A házasság hetét Magyarországon tizenharmadik alkalommal rendezik meg február 9. és 16. között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során