Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2011. December 30. 08:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Azt mondják, ahol hat gyerek elfér, ott a hetediknek is jut hely. Angelina Jolie és Brad Pitt az elmúlt hónapokban számtalan interjún őszintén beszélt arról, szeretnének még kisbabát.

Csakhogy mindez nem ilyen egyszerű: szorít az idő és a színésznő egészsége a tét.

Brad Pitt a napokban egy Hollywood-i étteremben pezsgőspohárral kezében mondott köszöntőt feleségének. "Büszke vagyok rád! Mindarra, amit elértél, és amit még a jövőben magadra vállalsz!" Vajon mire gondolhatott pontosan a színész? Barátok szerint, nem csak Angelina első filmrendezése a legfontosabb téma közöttük. Komolyan azon gondolkodnak, hogy 2012-ben tovább bővítik, amúgy is népes családjukat. Méghozzá nem akárhogy!

"Sokszor viccelődnek azon, ha még egyszer végigcsinálnak egy terhességet, akkor jöhetnek a hármas ikrek! Csakhogy ez náluk nem tréfa, amit egyszer Angelina a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Úton útfélen azt nyilatkozza, ketyeg a biológiai óra, és imád teherbe esni"- állítja egy közeli barát.

Ilyen egyszerű lenne ez a történet? Sajnos nem! A 37 éves, csontsoványra fogyott színésznő ugyanis mindezzel túl nagy kockázatot vállal. A hármas ikrekhez valószínűleg hosszantartó hormonkezeléseknek vetné alá magát, ráadásul az előző két alkalommal is veszélyeztetett terhes volt. Komoly vérnyomásproblémákkal küzdött és a terhességi cukorbetegség miatt szigorú diétát kellett tartania. Szakemberek szerint egyáltalán nem biztos, hogy túlélne egy ilyen beavatkozást!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.