Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2012. Január 07. 07:08, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Elkapták az üzemanyagtolvajokat

Elkapták az üzemanyagtolvajokat

Elfogta a rendőrség a magyar–ukrán határnál, Tuzsér és Komoró térségében parkoló kamionok üzemanyagtolvajait.

A 19 és 25 éves tuzséri lakosokat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásba helyezésüket – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

A két férfi sorozatban törte fel a kamionparkolókban és a különböző vállalkozások telephelyein várakozó teherautók üzemanyagtartályait, és több mint 1 millió 200 ezer forint értékű üzemanyagot tulajdonítottak el – mondta Hajas Zoltán őrnagy.

A gyanúsítottak szerdára virradó éjjel betörtek a komorói MÁV-állomás egyik raktárába is, és 20 darab húszliteres műanyag kannát loptak el. Nem sokkal később egyiküket a környéken igazoltatták a rendőrök, és a rendelkezésre álló adatok alapján előállították. Az elszámoltatás során a férfi beismerő vallomást tett, és elmondta: társa segített neki az ellopott gázolaj szállításában és értékesítésében. Az üzemanyagért kapott pénzt fele-fele arányban osztották el.

A nyomozás eddigi adatai szerint a két férfit 18 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, és a büntetőeljárásba bevonják az általuk megnevezett vásárlókat is, akik orgazdaságot követtek el.

Az egyik gyanúsított korábban már négyszer volt büntetve vagyon elleni bűncselekményekért, és jelenleg is – az üzemanyaglopáson kívül – kilenc ügyben folyik eljárás ellene – tette hozzá Hajas Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.